Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusznak mik a tünetei?

Az abortusznak mik a tünetei?

Figyelt kérdés

Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.

Hogyan titkolhatom el az abortuszt?

2013. okt. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
27%
Egy gyereknek nem kell nagy dolgot elképzelni, egy kis bölcső meg csak elfér valahol abban a szobában! Legalább beszéld meg a pároddal! Megtalálhatnátok a megoldást! Annyira szomorú, hogy csak azért, mert nem tökéletes minden, lemondasz egy kis életről! Tökéletes sosem lesz, sem most, sem később! De van hol laknotok, van pénz kajára,megélhetésre... ezek a fontosak. Az, hogy nem külön lakás, hanem albérlet, ne már! Van, aki az egész életét albérletben éli le, ez nem lehet feltétele egy gyerek életének!!!
2013. okt. 6. 22:16
 12/71 anonim ***** válasza:
34%

Az a gyerek már úton van, nem tudod meg nem történtté tenni.

Miért nem költöztök el a szüleidtől?? Az albérlet tökéletes. Más egy életet él le albérletben, külföldön bevett szokás.

2013. okt. 6. 22:17
 13/71 anonim ***** válasza:
2013. okt. 6. 22:17
 14/71 anonim ***** válasza:
55%
A kérdésre már többen feleltek: vérezni fogsz pár napig a műtét után. Nekem missed ab-om volt,mert sajna elhalt a babánk a 13. héten. Albérletbe is haza vittem volna,ha tehettem volna,de sajnos nem tehettem. Az albérlet szerintem sem indok egy abortuszra.
2013. okt. 6. 22:19
 15/71 A kérdező kommentje:
Ha lenne egy házunk vagy ha nekem lenne egy házam akkor könnyebben tudnék gyereket is vállalni. De a semmire nem merek. Mi lesz, ha nem tudjuk fizetni a rezsit vagy a lakbért? Mehetünk az utcára a kicsivel.
2013. okt. 6. 22:22
 16/71 A kérdező kommentje:
Gondolom hat hétig nem lehet szex. Hogyan adagoljam ezt be a páromnak?
2013. okt. 6. 22:31
 17/71 anonim ***** válasza:
41%
Nézz magadba és valld be, hogy te nem is akarod ezt a babát és csak kifogásokat keresel, mert ha szeretnéd és akarnád őt, ennyi nem lenne elég egy abortuszhoz.
2013. okt. 6. 22:41
 18/71 anonim ***** válasza:
51%
Akárhogy is,én nem látom az összefüggést a saját ház és a gyerek között. Nagyon sokan élnek albérletben,nevelnek ott gyereket. Nem gondolom,hogy ettől boldogtalanabban nőnének fel...Nyilván bem egyedül kellene gondoskodni a babáról,hiszen ott a szerencsétlen párod is,meghát téged is anya szült...
2013. okt. 6. 22:41
 19/71 anonim ***** válasza:
56%
A pároddal legyél inkább őszinte,akkor nem kell adagolni neki a hazugságot. Legközelebb pedig jobban figyelj a védekezésre,mert sok idő,amíg összegyűlik a pénz a saját házra...nem fogja bírni a méhed a sok kaparást.
2013. okt. 6. 22:47
 20/71 anonim ***** válasza:
56%
A legnagyobb aljasság, hogy egy ilyen dologban hazudsz a párodnak. Remélem rájön és kib*sz a p**sába!!
2013. okt. 6. 22:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!