Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusznak mik a tünetei?

Az abortusznak mik a tünetei?

Figyelt kérdés

Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.

Hogyan titkolhatom el az abortuszt?

2013. okt. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, hány éves vagy egyébként, mert a válaszaid és hozzáállásod alapján kb. 16 lehetsz
2013. okt. 7. 13:46
 32/71 anonim ***** válasza:
62%
22-es vagyok. A te gyereked??? A kettőtöké. A te testedben fejlődik, de közösen hoztátok létre. Már látom, te semmiképp nem akarod ezt a babát, és csak jössz a mondvacsinált kifogásokkal. Aki nem akar gyereket, az számtalan módon védekezhet. Te magad is csak egy gyerek vagy még ilyen gondolkodással, felelőtlenséggel.
2013. okt. 7. 13:50
 33/71 anonim ***** válasza:
57%

Olyan szépen elárultad magad, kérdező. Lósz@rt a lakhatásról van itt szó: neked fontosabb a hülye kényelmed, a nyugalmad, meg az anyagi biztonságod, mint a saját gyereked élete. De mondd csak, hozzád nem kellett felkelni éjjelente annak idején? Téged nem fájdalommal szült meg az édesanyád? Neked jogod volt/van az élethez, annak a kisembernek a méhedben meg nincs? Egy igazi anya MINDENT megtesz a gyermekéért, inkább nem eszik, de a gyereke nem szenved hiányt semmiben.

Fogsz te még szenvedni, lesznek még fájdalmaid, Isten ne adja, de lehetsz még tolószékes, pelenkázandó, fájdalmaktól gyötört öregasszony és megérdemelnéd, hogy akkor senki, de senki ne nyissa rád az ajtót és ne fogja a kezed. Felháborító az önzésed, a gyávaságod, a számításod és a hazugságod.

2013. okt. 7. 14:24
 34/71 anonim ***** válasza:
39%
Hat mondtam en hogy ez egy primitiv ,hulye k.va...
2013. okt. 7. 14:30
 35/71 anonim ***** válasza:
68%

Mi se vagyunk jobbak nála ilyen stílussal.

Akármennyire szomorú egy ügy ez :(

2013. okt. 7. 15:41
 36/71 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek, a stílusra akkor is érdemes ügyelni, amikor ilyen felháborító dolgot olvasunk.

Az viszont biztos, hogy van egy maximum, ameddig egy ember lesüllyedhet lelkileg. A kérdező ennél mélyebbre már nem süllyedhet. Sem nőként, sem "anyaként", sem társként, sem emberként. Ez az alja mindennek, főleg, ahogy képes a saját gyerekéről így beszélni és a társáról, aki miatta hagyja ott a korábbi életét. A végtelen önzés és hideg számítás, az "én" mindent elnyomó fölényének tökéletes példája. Nem tudom, mi lenne a gyereknek a rosszabb, nem megszületni, vagy ilyen "anya" mellett felnőni. :-/

2013. okt. 7. 15:46
 37/71 anonim ***** válasza:
Egyet ertek veled utolso
2013. okt. 7. 18:04
 38/71 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok. De egy férfi sem érzi a szülés fájdalmát.
2013. okt. 7. 18:46
 39/71 anonim ***** válasza:
Szerintem te ne szülj se most,se később. Egy cserép virágot se bíznék rád,nemhogy egy gyereket. A védekezésre persze nem volt elég eszed,csak arra,hogy ilyen baromságokkal mentegesd magad.
2013. okt. 7. 18:52
 40/71 A kérdező kommentje:
Megszakításos módszerrel védekeztünk.
2013. okt. 7. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!