Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusznak mik a tünetei?

Az abortusznak mik a tünetei?

Figyelt kérdés

Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.

Hogyan titkolhatom el az abortuszt?

2013. okt. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
46%
Hulye k.va!!! Teged kellet volna el abortalni
2013. okt. 7. 02:48
 22/71 anonim ***** válasza:
34%

Aki benn van a pocakodban, a te gyermeked. Valaki, akinek már dobog a kicsi szíve, és aki nem a saját "hibájából" került oda...

Az abortusz vérzéssel, 6 hetes házasélet-megvonással, és rettenetesen fájó szívvel jár.

Azt hiszem, 10-ből kb. 8 gyerek nem éppen akkor születik, amikor a legjobb lenne. Mindig vannak problémák, nehézségek, anyagilag, érzelmileg...

Semmiképpen nem akarok ítélkezni, csak szeretném ha tudnád, egy részedet fogják kivenni belőled. És nem csak a méhedből, hanem a szívedből.

2013. okt. 7. 09:37
 23/71 anonim ***** válasza:
Nekem az a vélemény, hogy tényleg semmi helye a babának nálatok, mert ilyen dolgot nem beszélesz meg a pároddal ez a kapcsolat nem kapcsolat!!
2013. okt. 7. 09:37
 24/71 anonim ***** válasza:
0%
Beszélj a pároddal mindenkép.Később kifog derülni.Mert ha akartok majd babát és terhes leszel újból,beleirjak a kiskonyvedbe az abortuszok számát.Meg amúgy is joga van tudni.
2013. okt. 7. 09:40
 25/71 anonim ***** válasza:
49%
Jobban teszed, ha nem tartod meg. Annyi eszed sincs mint egy tyúknak. Egy ilyen embertől,anyától nem sokat tanulna az a gyerek!
2013. okt. 7. 09:55
 26/71 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem, nekem kellene megszülnöm a páromnak csak annyi köze van hozzá, hogy megcsinálta.
2013. okt. 7. 10:45
 27/71 anonim ***** válasza:
100%
Jaj tényleg.Csak annyi köze lenne hozzá hogy ő az APJA
2013. okt. 7. 10:50
 28/71 A kérdező kommentje:
Nekem kellene vele vajúdnom ki tudja hány órahosszát, nekem kellene megszülnöm, fent lenni vele éjjel ha beteg nem az apjának. Erről ennyit.
2013. okt. 7. 10:55
 29/71 anonim ***** válasza:
59%

Ja, de a védekezés az nagyon megterhelő lett volna, ugye?

Képzeld vannak apák, akik felkelnek éjjel a beteg gyerekhez! Az én férjem is ilyen. Három gyereket vállaltunk KÖZÖSEN, és bár én szültem őket, meg én vajúdtam, ő mindvégig velem volt és minden kívánságomat teljesítette, sőt terhesen elvégzett mindent helyettem amit már nem bírtam, és még sorolhatnám.

Arról nem tehet a párod, hogy ő férfi, és nem nő. Úgy tűnik nekem, Te az anyaságtól am blokk félsz. Hiszen ha 5 év múlva (teszem azt lesz házad), akkor is vajúdnod meg szülnöd meg éjszakáznod kell majd, nem?

Itt nem is az időzítéssel van a baj, hanem valami mással...

Csak éppen kioltasz egy életet emiatt...

2013. okt. 7. 12:47
 30/71 anonim ***** válasza:
36%
El sem hiszem, hogy vannak ilyen nok!! Ebbol nem hagyhatod ki a parodat, neki is joga van tudni arrol, hogy apa lenne. Ehhez nincs jogod!! Tudod hanyan lennenek a helyedben? Csak a kifogasokat keresed, eloszor alberlet, majd hogy neked kell felkelned hozza meg hogy neked kell megszulnod. Ilyen felfogassal tenyleg nem kellene soha szulnod. Tudod az elso babankkal felvaltva voltunk egyutt fent a ferjemmel, akkor is ha dolgozott. Mindenbol kivette a reszet. Most varjuk a masodik babat es muszaj fekudnom es mindent megcsinal helyettem! Szoval azt akartam ebbol kihozni, hogy honnan veszed, hogy a te parod nem venne ki a reszet?? A szulesnel meg lehet kerni fajdalom csillapitot! Nem a kifogasokat kellene itt mondogatni, egyszerubb lenne, ha azt irnad, hogy neked nem valo gyerek, hogy te nem akarsz! legkozelebb meg vedekezz normalisan!
2013. okt. 7. 13:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!