Az abortusznak mik a tünetei?
Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.
Hogyan titkolhatom el az abortuszt?
Aki benn van a pocakodban, a te gyermeked. Valaki, akinek már dobog a kicsi szíve, és aki nem a saját "hibájából" került oda...
Az abortusz vérzéssel, 6 hetes házasélet-megvonással, és rettenetesen fájó szívvel jár.
Azt hiszem, 10-ből kb. 8 gyerek nem éppen akkor születik, amikor a legjobb lenne. Mindig vannak problémák, nehézségek, anyagilag, érzelmileg...
Semmiképpen nem akarok ítélkezni, csak szeretném ha tudnád, egy részedet fogják kivenni belőled. És nem csak a méhedből, hanem a szívedből.
Ja, de a védekezés az nagyon megterhelő lett volna, ugye?
Képzeld vannak apák, akik felkelnek éjjel a beteg gyerekhez! Az én férjem is ilyen. Három gyereket vállaltunk KÖZÖSEN, és bár én szültem őket, meg én vajúdtam, ő mindvégig velem volt és minden kívánságomat teljesítette, sőt terhesen elvégzett mindent helyettem amit már nem bírtam, és még sorolhatnám.
Arról nem tehet a párod, hogy ő férfi, és nem nő. Úgy tűnik nekem, Te az anyaságtól am blokk félsz. Hiszen ha 5 év múlva (teszem azt lesz házad), akkor is vajúdnod meg szülnöd meg éjszakáznod kell majd, nem?
Itt nem is az időzítéssel van a baj, hanem valami mással...
Csak éppen kioltasz egy életet emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!