Az abortusznak mik a tünetei?
Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.
Hogyan titkolhatom el az abortuszt?
Nézd, kérdező, te azt mondod, egy férfi sem érzi át a szülés fájdalmát. Ez igaz. De meséld el, létezik valaki, aki életében átérzi a halál fájdalmát? Te megöletni készülsz a saját véredet! Tudod, milyen érzés lehet a halálba menni? Mert én nem. És nincs ember, aki tudná. Mégis ezt a sorsot szánod neki. Hogy nincs benned szánalom?
A szülés fájdalmai valósak, de múlandóak. A halál is valós és VÉGLEGES.
Te szerencsétlen, ami vagy! Remélem fog ez a döntés még úgy fájni, hogy legszívesebben a Dunába ugranál, csak hogy ne érezd..
Félsz a szülési fájdalmaktól..szánalmas vagy, már ne haragudj.
Én nem akarok veled bunkózni, a párodnak feltétlen szólj a dologról, s döntsetek meglátásotok szerint, szemétség lenne a háta mögött intézkedni. Ez a helyes megoldás egyelőre, mást mi sem tudunk mondani, a bunkózással pedig csak magát égetik a ráérő kommentelők.
A megszakítás pedig köztudott, hogy rendkívül kockázatos, nem volt még kapcsolatom, de illőnek érzem, hogy tudjam az ide tartozó dolgokat, mert már szinte felnőtt vagyok.
Most ez afféle eső után köpönyeg okoskodásnak tűnhetett, de nem ártott volna tablettát bevetni + a párod részéről, amit megtehet. Ha nem akartok még gyereket, akkor normálisan tegyetek ellene, vagy kérjétek ki szakember tanácsát.
18/L
Nem érzi a szülési fájdalmat fizikailag, ez tény, de látja szenvedni azt a nőt, akit mindennél jobban szeret, úgy, hogy közben nem, vagy alig tud enyhíteni a fájdalmán, hát szerintem ez rosszabb, mint ha ő szülne.
(Csak egy példát említsek: amikor a férjem hányt és migrénes rohama volt, azt nekem iszonyatos volt végignézni, bizonyos szempontból rosszabb, mint amikor velem történt ugyanez)
De úgy látom, Neked sem a kapcsolatod nincs ilyen szinten, hogy ezt akár csak elképzeld, sem az empátiád.
És sajnos biológiai ismereteid is hiányosak, meg a párodnak is, mert a megszakítás nem igazi védekezés, akkor lehet alkalmazni, ha nem gond, hogy baba is jöhet bármikor. Évente 35-40 nő esik teherbe, aki ezzel a módszerrel "védekezik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!