Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mik a sárgatest elégtelenség...

Mik a sárgatest elégtelenség tünetei? Csak a barnázás? Júniusban elment a babám, és megfordult ez is a fejemben. Nagyon érdekelnének tünetek!

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam a vérzés-zavar és erősen megvastagodott méhnyálkahártya jellemzi a barnázáson kívül. Hogy ezen kívül mi lehet még, azt nem tudom...
2013. szept. 10. 22:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. szept. 11. 03:27
 3/9 A kérdező kommentje:
csak még annyit,hogy könnyen kezelhető?Kaptál rá gyógyszert?
2013. szept. 11. 03:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Még egyelőre nem, folyamatban van a dolog...
2013. szept. 11. 20:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Szorítok hogy minden rendben legyen...
2013. szept. 11. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm, valószínűleg progeszteron pótlást fogok kapni, ha beleegyezik a nőgyógyászom, mert ő nagyon kaparás-párti (már ami a megvastagodott mnyhártyát illati) Neked is minden jót!
2013. szept. 12. 15:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen,azt hallottam megvastagodott nyálkahártyára sokan ezt ajánlják!Bízz az orvosodban,biztos érti a dolgát.

Minden rendbe jön,és hamarosan gyarapítjuk a pozitív tesztesek táborát!Köszönöm a jókívánságot.Szép napot neked! :)))))

2013. szept. 12. 21:00
 8/9 anonim válasza:
Nekem vékony méhnyálkahártya. Szex közben vagy barnázás vagy vérzés. Őszintén iszonyatosan zavar sajnos és babát is szeretnék és szerintem emiatt nem akar összejönni sajnos. Az én orvosom természetes gyógymódot ajánlott első körben. Barátcserje és természetes progeszteron krém. Amit érzek mióta szedem a barátcserjét 32 napra pontosan mindig megjön a menstruációm ami 5 napig tart. Habár a vérzés és barnázás nem szünt meg még legalább már a mentsruációm pontos.Remélem javulni fog a helyzet mert ez kiborító nagyon.
2013. szept. 18. 09:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ,kívánom,hogy mielőbb meggyógyulj,és babás legyél! :))
2013. szept. 18. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!