Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusznak mik a tünetei?

Az abortusznak mik a tünetei?

Figyelt kérdés

Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.

Hogyan titkolhatom el az abortuszt?

2013. okt. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Három gyereke van, mindháromszor csak akkor ment be a kórházba amikor megszült az asszony. Akkor mit várnék tőle?
2013. okt. 8. 11:37
 52/71 anonim ***** válasza:
0%

De miért is kell elvárni egy férfitól, hogy menjen be a szülésre.

ez csak mostanában lett divat

2013. okt. 8. 11:42
 53/71 A kérdező kommentje:
Én nem is várnám el tőle, hogy bent lefyen, mivel nem olyan tipus. De valaki azt írt, azzal, hogy bentvan a szülésnél sok erőt ad. Könyörgöm egyetlen férfi sem tudja az asszony helyett kinyomni a gyereket! Akkor miről beszélünk?
2013. okt. 8. 11:48
 54/71 anonim ***** válasza:
50%
Mar meg ne haragudj kerdezo, de senki nem azt irta, hogy a no helyett nyomja ki a gyereket a ferfi! Hanem lelki tamogatast ad, nem is keveset. Az en ferjem is bent volt, pedig valtig allitotta, hogy o nem jon be, es hidd el neki sokkal rosszabb volt nezni, mint nekem, hiszen a fajdalomra mar nem is emlekeztem, pedig nem volt konnyu szulesem! Az ahogy gondolkodsz jobb is szegenykenek, ha nem szulod meg!! Hiszen egy 12 eves gyerek erettebben gondolkozim, mint te. Nem szulod meg mert faj? Kepzeld 10 ev mulva is fajdalmas lesz, sot barmikor is szul valaki az akkor is faj! De amint kijon es meglatod a picit minden fajdalmat elfelejtesz es mar csak sirni tudsz a boldogsagtol!
2013. okt. 8. 12:47
 55/71 anonim ***** válasza:
36%
Neked ilyen gondolkodással soha nem lesz gyermeked, de őszintén kívánom, hogy ne is legyen!! Ennyi a bajod, hogy helyetted nem nyomja ki senki a gyereket? Te nőből vagy egyáltalán? Nem értelek és elképesztő, amiket írsz.
2013. okt. 8. 13:12
 56/71 A kérdező kommentje:

"De amint kijön és meglátod a picit minden fájdalmat elfelejtesz."

Egy olyan gyereknél aki tervezett persze, hogy így érez az anyja. De az én esetem más.

2013. okt. 8. 14:58
 57/71 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem te már rég eldöntötted, hogy nem akarod ezt a babát és akárhogy is, de elveteted, viszont olyan orbitális ostobaságokkal mentegeted itt magad, hogy az már nevetséges. Fáj a szülés igen, akkor is ha most szülsz, akkor is, ha 10 év múlva, akkor is, ha becsúszott a baba és akkor is, ha tervezett volt, akkor is, ha ott a párod és lelkileg segít és akkor is, ha kint a folyosóm izgul érted. A nevelése pedig felelősség és áldozat, akár albérletben, akár sátorban, akár palotában neveled. Amúgy az eredeti kérdésedben azt írod "bárcsak megtarthatnám", már ne is haragudj, de nem ez jön le a többi hozzászólásodból, csak az, hogy mennyire hideg és hazug vagy.
2013. okt. 8. 16:23
 58/71 anonim ***** válasza:
51%
Kerdezo, koszi, hogy ideztel engem! De egyaltalan nem igaz, amit irtal!!! Az elso babank nekunk sem volt tervezve es megis minden fajdalmat elfelejtettem es hatartalanul boldogok voltunk, amikor megszuletett a fiunk!! Ne keress kifogasokat, inkabb nyiltan mond ki, hogy te nem akarsz egyaltalan babat. Sajnalom ilyenkor, hogy akik evekig kuzdenek es nem lehet vagy nehezen jon a baba, azoknal meg akik ugy kezelik a SAJAT babajukat, mint egy targyat, amit el lehet dobni azoknak csak igy osszejon.
2013. okt. 8. 17:40
 59/71 anonim ***** válasza:
Kérdező,az eszmefuttatásaid fényében mit jelent a kiírt kérdésedben az a mondat, hogy: "Bárcsak megtarthatnám, de nem lehet."?
2013. okt. 8. 18:49
 60/71 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetünk miatt nem tarthatom meg.
2013. okt. 8. 18:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!