Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A partneremmel együtt én is...

A partneremmel együtt én is meg szeretném nézni a babáról készült ultrahangos felvételt és meghallgatni a szívhangját. Van-e jogom ahhoz, hogy apaként (legalábbis annak érzem magam) én is jelen legyek a vizsgálaton? A partner beleegyezése kell ehhez?

Figyelt kérdés

nov. 29. 10:23
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
23%
#49: a jog változtatható. Ezért fontos beszélni róla.
febr. 7. 19:24
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
De nem arra mutat a jogszabályváltozás trendje (pláne európai szinten) hogy gyilkosság legyen. Pl abortusz tabletta bevezetése műtét helyett, vagy esemény utáni tabletta vény nélkül elérhetővé tétele.
febr. 7. 19:45
 53/56 anonim ***** válasza:
69%
Szüljél már 10-et kényszerből, ne csak a szád járjon, dolgozzon a méhed.
febr. 8. 06:25
 54/56 A kérdező kommentje:
Van-e valaki az ismerőseitek között, aki a szívhang (ultrahang+kép)hatására, esetleg a babát elfogadó társ hatására változtatott eredeti, abortuszt tervező szándékán? Szeretném az ő véleményüket, történetüket is megismerni. Kérlek, segíts ebben! Köszönöm.
febr. 8. 08:17
 55/56 anonim ***** válasza:

2 és fél hónapja ezen rágódsz?

Kamu a sztorid akkor, mert ilyenkor már rég túlcsúszna az időn.

febr. 8. 09:00
 56/56 anonim ***** válasza:
61%
Engem sokkolt a látványa. Újra át kellett gondolnom, hogy akarok-e gyilkos lenni. 5 perc után egyben lenyeltem a 3 nagy gyógyszert. Az volt bennem, hogy inkább 1 ember haljon meg, mint 2.
febr. 8. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!