Valaki lenne a fogyókúra partnerem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan lányt (vagy esetleg fiút) keresnék, akinek kevés a motivációja vagy könnyebben feladja a fogyást. Én nagyon ilyen vagyok, szóval így kölcsönösen tudnánk motiválni egymást. Én minimum 5-6 kilótól meg akarok szabadulni, úgyhogy ha hasonló cipőben jár valaki, írjon priviben :)2022. máj. 26. 20:28
1/5 anonim válasza:
Szia! Én is kb 5-6 kg-t szeretnék leadni első körben. Én futok, biciklizek plusz egész nap jövök-megyek. Írj, ha gondolod :)
2/5 anonim válasza:
Sziaa én is 5-6 kilót szeretnék leadni :)
3/5 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy a parlamentben :DDD
Nagyon vicces lenne ott tornázni XDDD
4/5 anonim válasza:
Nekem már 6 kiló lement kalóriabázissal, még kb. ugyanennyit jó lenne leadni. 1500kcal-át eszem, ha úgy van csokit, fagyit is, ami belefér és "szemétkaja" kb. 3 liter vizet iszom, és heti 3-5 alkalommal teljes testes edzés.
5/5 anonim válasza:
Az utolsó két hónapban nekem csak 8-kilótól sikerült megszabadulnom. Sajnos csak 8-tól sikerült le adnom, mert még legalább minimum 25 kg-ot le kéne adnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!