A partneremmel együtt én is meg szeretném nézni a babáról készült ultrahangos felvételt és meghallgatni a szívhangját. Van-e jogom ahhoz, hogy apaként (legalábbis annak érzem magam) én is jelen legyek a vizsgálaton? A partner beleegyezése kell ehhez?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:23
1/30 anonim válasza:
Az anya beleegyezése mindeképpen kell. De kórháza válogatja, hogy bemehet e vele valaki vagy sem. Nem kötelesek beengedni.
2/30 anonim válasza:
Kórháztól, orvostól függ. Vhol bemehet kísérő, vhol nem. Ezt érdemes az adott intézményben megkérdezni.
3/30 anonim válasza:
Miért akarod kínozni magad? Sajnos ha a nő nem akarja megtartani akkor te a fejedre is állhatsz
4/30 anonim válasza:
Hát jelen lehetsz ,én(apa) jelen voltam az összes vizsgálaton de szerintem jogod nincs hozzá.csak ha a páciens (anya) beleegyezik.
Én úgy gondolom ez csak egy lehetőség, hogyha az anya beleegyezik,de majd a hölgyek ezt jobban fogják tudni.
Én felhivnèk a helyedben egy nőgyógyászatot és megkérdeznèm ,akàr kettőt is, az a biztos
5/30 anonim válasza:
4es, itt abortusz lesz, nincs anya...
6/30 anonim válasza:
Nezzetek meg a kulcsszot, abortusz.
Kerdezo, egy valamihez volt jogod, kotont huzni. Nem tetted, innentol kezdve a magzathoz amig a no testeben van, semmi jogod. Es ez igy van rendjen, hisz nem a te tested.
7/30 anonim válasza:
6os, akkor a nő meg ne vertyogjon hogy a pasi fizesse az ab felét hiszen az ő teste, és az úgy van rendjén ha mindent áll ami az ő dolgaival kapcsolatos.
8/30 anonim válasza:
#7 honnan veszed, hogy vertyog? Ott voltál?
9/30 anonim válasza:
7-es, te biztos ezt a kerdest olvasod ? 🙄🤦🏻♀️
Hol latod, hogy keri a no az abortusz felet ? Tudod erre mondjak, ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna.
10/30 anonim válasza:
8as általánosságban mondom. Mert itt i szokták javasolni hogy kérje el a nő a pasitól az ab felét... de ha az ő teste akkor az ő költsége ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!