A partneremmel együtt én is meg szeretném nézni a babáról készült ultrahangos felvételt és meghallgatni a szívhangját. Van-e jogom ahhoz, hogy apaként (legalábbis annak érzem magam) én is jelen legyek a vizsgálaton? A partner beleegyezése kell ehhez?
Figyelt kérdés
nov. 29. 10:23
31/36 anonim válasza:
Alkoholt írtam, nem drogot.
A drog illegális amúgy is.
32/36 A kérdező kommentje:
A babát kezdetben mindketten akartuk, vártuk, tehát szándékosan nem "védekeztünk". Aztán a partner terhességnek érezte a helyzetét, noha én őt is és a babát is szerettem. Aztán bejelentette, hogy kivégezte a babánkat, mert az ő teste és döntése a nyerő. Én meg csak nyeltem a könnyeimet és gyászoltam mindhármunkat. Egy haverom Nagykovácsiban öngyilkos is lett, amikor megtudta:a szerető társat abortuszra kényszerítette a jó édes anyukája és a jó édes nővére. Amikor az abortàlt "anya" megtudta ezt, ő is fölakasztilotta magát. Ez a nagykovácsi Rómeo és Júlia meg a kisbabájuk igaz története. Most írok belőle darabot. Copyright foglalva!
dec. 1. 16:19
33/36 anonim válasza:
Kivégezte - meg milyen babát? :D
Nem volt ott baba, csak egy önálló életre alkalamtlan sejtcsomó, ergo "kivégzés" sem.
De te beteg vagy.
34/36 anonim válasza:
Hogy jön ide a haverok?
Gondolom ha a leànyzót anyu kênyszeríthette, akkor még nem tud magàról se gondoskodni.
Nem önellàtó!
Tehàt anyu tarthatta volna el őt is meg a babàt is!
35/36 anonim válasza:
Mondjuk az is egy minta kapcsolat lehet, ahol a kedves "apuka" utólag tudja meg, hogy abortusza volt a nőjének. Mégis, mi akadályozta meg a "szerető társat abban, hogy beszámoljon élete szerelmének erről az "apróságról?"
36/36 anonim válasza:
Nagyon sajnálom kérdező, mi is gyászoljuk, muszáj volt megtennünk. Fel a fejjel, idővel csillapodik a fájdalom, bár ezt soha nem lehet elfelejteni. Aki szerint meg sejtcsomó, az sose volt terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!