A beöntés után, amikor elvégeztem a dolgom, és zuhanyozni kezdek akkor már bent lehet velem a partnerem, aki kísér? És mennyi időt adnak bent lenni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 20:43
1/12 anonim válasza:
Az én páromat csak akkor engedték be mikor már az ágyon voltam ctg-vel és infúzióval ellátva
2/12 anonim válasza:
Ki mentem h kész vagyok, es akkor hivtak be a ferjem. Annyit vagy bent a wcn amennyit akarsz. Ha fél órát akkor annyit. Max megkerdezi a szülésznő kintről h jol vagy-e. En kb 20 percet voltam.
3/12 anonim válasza:
Igen, bent volt már előtte. Igaz, itt kúpot adnak, nincs beöntés szerencsére :)
4/12 anonim válasza:
Nekem csak akkor jöhetett be amikor már kész voltam a zuhanyzással. Előtte igazán nem is tudott volna mit csinálni. Zuhanyzás már a konkrétan abban a szobában volt ahol aztán szültem, de a beöntés és vetközés az nem. Amúgy hihetetlenül elrepült az idő. 11-re értünk be. Én bementem, felvettek, megvizsgáltak, beöntés, zuhany és már fél 1 volt, akkor jöhetett be a Férjem. SOTE 1-en szültem.
5/12 anonim válasza:
3as, hol van az az itt? :) hátha pont itt ahol én készülök szülni s nem kell beöntés :D
6/12 anonim válasza:
5-ös Székesfehérváron kúpot adnak.
7/12 anonim válasza:
70%-os! Ugye tudod, hogy nincs olyan, hogy "kell"? Mivel nem életmentő beavatkozásról van szó, meg is tagadhatod. Senki nem kötelezhet rá téged.
8/12 anonim válasza:
A beontes legyen a legkisebb gondja.
10/12 anonim válasza:
Nálunk is kupot adnak. A férjem is bent volt már akkor a szülőszoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!