Mikor adják a beöntést, melyik szakaszban? Gondolom már akkor, amikor bőven vannak fájások, a magzatvíz elfolyt. De a beöntésnél, amikor wc-n van az ember nem áll fent az a veszély, hogy hipphopp kicsússzan a gyerek?
:-D hipphopp nem fog kicsusszanni,ne izgulj,ahhoz gyerekfej méretű vaginával kéne rendelkezned.
A vajúdás kezdetén adják,amikor még van hátra a szülésig bőven.
Én a másodiknál nem.kaptam,mert nem volt rá idő. Ahogy beértünk 1 óra múlva megvolt a gyerek.
Nem tágul ki a méhszáj 4-5 ujjnyira egy wc-zéstől, úgyhogy ezen nincs mit aggódni.
Én akkor kaptam, amikor kértem, felvétel után egyből. A magzatvíz még otthon elfolyt és 1-2 ujjnyira voltam.
Elsővel 5perces fájásokkal zárt méhszájjal elfolyt magzatvízzel mentem be,rögtön kaptam beöntést.
Másodikkal 5-10perces fájásokkal,5cm-nél burkot repesztettek és szülőszoba h ráérünk még a beöntéssel és borotválással...Amikor fél óra múlva szóltam h nyomnom kell el sem hitték.Majd vizsgálat és közölték se beöntés,se borotválás mindjárt itt a gyerek 😁
Én egyáltalán nem kaptam.
De nyugi ettől nem fog kicsusszanni.
Kicsusszanni nem fog, a születéséhez óriási erövel kell nyomnod.
Nekem pl nem adtak beöntést, a termèszet megoldotta ezt, vajúdás alatt többször is kellett vécéznem, így kitisztultam mire tolni kellett. Mindkét szülésemnèl így volt ès kitolàskor nem volt széklet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!