Szüléskor a beöntés milyen? Fáj? Meddig csinálják? Milyen utána?
Nekem anno (3 eve) meg adtak (MAV korhaz).
Hat igazabol teny h nem kellemes, de nekem akkor mar fajasaim voltak, uh a beontest meg sem ereztem. Erzed h telitodsz belulrol, de meleg vizet folyatnak, uh az a resze nem kellemetlen. Az sem, amikor bevezetik a csovet. Legalabbis ugy h kozben vajudsz. (amugy nem voltam meg beontesen)
Nekem ketszer volt.a masodij iden marciusban.
Semmi bajom nem volt kozben/tole.siman birhato.
Nehez tartani mikor mar sok ment be,de megoldhato.
Aztan leulsz a wc re es kb mint a nagyon durva hasmenes.jo utana par percet,vagy tobbet is a wc n ulni,tuti ami 100 alapon.
Ja, nem valaszoltam mindenre...
Meddig csinaljak? Meg van adva egy bizonyos mennyiseg, amit beled kell folyatni, vagy addig amig kepes vagy tartani magad. (mert kozben erosen fesziteni kell,h ne jojjon vissza - nekem ez volt a legkellemetlenebb az egeszben)
Utana el kell csoszogni a mellekhelysegbe (szinten osszeszoritva az also fertajat), ami nalunk kozvetlen a beontes szobabol nyilt es varni a hatast. Utana le lehetett zuhanyozni, es igy mentem a szuloszobaba.
A 2. Szulesemnel nem volt ido ilyenekre. Kerdeztem is a szulesznot, h nem lesz? Azt mondta felesleges.
Amugy egyetertek ezzel mert a beontes ellenere volt baleset az elso szulesemkor is.
Hihetetlen, hogy mennyien aggódnak a beöntés miatt. :D az egyetlen para vele ha messzebb van a wc, mert hallottam már olyat, hogy nem ért el a mosdóig az illető, és mit ne mondjak, az egy iszonyatosan kellemetlen szituáció lehet. Amúgy szülésnél a beöntés lesz a legkevesebb.. Én anno 5 éve kaptam (Győr), és egyáltalán nem volt kellemetlen, nem fájt, kicsit mintha feszítene és hát sietni kell a mosdóba, bár egy kicsit bent kell tartani, aztán hajrá, kijön aminek ki kell és ennyi, lehet menni tusolni. Legalábbis ott így volt. Szerencsére a wc is közel volt, viszont így is maradt bent ez meg az, mert hát hogy is mondjam, nem csak a gyerek jött.. :D
Amúgy irigylem azt akinek szülés előtt a beöntés a legnagyobb problémája :p :)
Nem olyan kellemetlen ...
En spec minden analis szex elott csinalom h tiszta legyek
Engem nem zavart szules elott sem sot valahogy jobban is ereztem magam tola olyan felkeszultnek ...
Fájni semmiképp sem fáj. Én az elsőnél kaptam, mégis volt baleset, a másodiknál nem, és mégsem volt, mert ott magamtól tisztultam a vajúdás alatt..
Ha nagyon zavar legyen nálad glicerines kúp a csomagban, azt magadnak intézheted ha sszükségesnek érzed. A beöntést jogod van elutasítani.
Egyébként az elsőnél utána nekem jó érzés volt, végig szorultam, és kifejezetten jól esett kipakolni.... Már bocsánat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!