Milyen a beöntés amit szülés előtt adnak? És mi történik utána?
szerencsere en se kaptam,de hidd el abban a pillanatban lesz egyéb bajod is mint az h mit nyomsz ki:)
nyugika!hidd el jobban jársz ha nincs..én örültem neki
Szia!
Én is kaptam beöntést az első szülésemnél. Igen hasmenés formájában távozik. Azt nem mondom, hogy teljesen kiürülsz tőle. Nagyon sokan szülnek úgy, hogy nem kapnak beöntést, ez nem oszt szoroz a dolgon szerintem.
Megkérdezte az orvosom,hogy mikor volt utoljára székletem,megmondtam,hogy 2-3 órája,de nagyon minimális.
Azt mondta,akkor nem kell beöntés.
Mikor megkezdődtek az erősebb fájások és csúszott lefelé a babám,ill. helyeszkedett be a helyére,hát iszonyatosan nyomta,ingerelte odalent és kikakiltam magamból mindent.A szülésznő azt mondta ez természetes,bár jobban örültem volna,ha nem az ágyon kell mindezt elvégeznem,hanem ráülhetek a WCre!
Tölem megkérdezték,hogy akarok e??Hát én egyböl mondtam,hogy igen.Különben kértem volna.Van akinek nincsen idö rá.Hát nekem volt.36 órás szülésem volt....
nem olyan rossz.
A wc ig is nyugodtan el tudsz menni.aztán egy-kettö kész vagy és nem fáj a fejed emiatt....
Szia!
3 hónapja szültem, kaptam beöntést, és szinte jól esett. De megmondom őszintén mikor mondták hogy na akkor anyuka előkészítem rohadtul nem foglalkoztatott hogy fájni fog, vagy kellemetlen lesz, a vajúdásnál jobban úgy se tudott fájni...
Amúgy nekem mikor megcsinálták a beöntést, mondták hogy 3 percig próbáljam meg visszatartani ( gyilkos volt) utána mehetek a wc-re! Nem kellett 2x mondani, porzott utánam a folyosó! :-D
A lényeg nem ettől kell parázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!