Beöntés után és beöntés nélkül történt szülés közbeni tapasztalatok?
Kétszer szültem, először beöntés nélkül, utána beöntéssel. Ez utóbbi jól sikerült, úgyhogy nem jött kaksi.
Először igen. (Nem utasítottam el akkor sem a beöntést, a szülésznő meg sem kérdezte akarok-e, én meg a vajúdás alatt teljesen megfelejtkeztem róla...)
Szülésnél én sem feküdtem teljesen, a férjem a fejemnél volt. Nem látott semmit, max. szagot érzett, de nagyon gyorsan eltakarítják az egészet. Abban a pillanatban ez egyébként sem engem, sem a férjemet nem érdekelte, csak legyen már kint a baba.
Ha az megnyugtat, inkább kérj beöntést. Én rosszabbra számítottam, de gyakorlatilag semmi az egész...
Húúú...én már csak nevetek azon,hogyan paráztam én is ettől.
Hidd el,én vagyok a világon a legszégyenlősebb nő,még az édesanyám sem látott kiskorom óta meztelenül,a férjem előtt is nagyon szégyenlős vagyok.Nagyon-nagyon féltem ettől,és amikor odakerültem,ez a legkevésbé sem izgatott.Ott már annyira magával ragadnak az események,hogy ezen sem időm,sem energiám nem volt aggódni.Neked sem lesz.Ne félj!
A beöntés nem nagy ügy, attól ne félj. Nem fáj.
Nekem mondjuk beöntéssel együtt is kakilnom kellett a szülőágyon. A szülésznő alig hitte el nekem, hogy nem a tolófájások azok, hanem tényleg ágytálat kérek (infúzió és ctg miatt ágyhoz voltam kötve). Az is igaz, hogy a férjemmel kapcsolatban nincsenek ilyen paráim, már mindketten takarítottuk el egymás hányását, hasmenését, láttuk el egymás vérző sebét, és mivel az egyetlen vécé a fürdőben van, gyakran kénytelenek vagyunk egyidőben használni a helyiséget kétféle célra. (Magyarul: kakiltunk már együtt...) Egy igazán bensőséges viszonynál ez nem lehet probléma.
Szülésnél egyébként apuka általában nem a szülő nő lába között sorakozik, hanem anyuka kezét szorongatja és a feje mellett áll, hogy ne legyen útban az orvosnak, szülésznőnek, csecsemősnek stb.
Könnyű szülést!
Műtét előtt volt beöntésem, kibírható, semmi extra.
Szülés előtt viszont nem kaptam beöntést, hasmenésem sem volt, mégsem jött semmi a szülőágyon, megkérdeztem a férjemet, ő mondta.
Végignézte az egészet. Azt mondta, amikor előtte erről beszéltünk és rákérdeztem:
"Na és ha jön valami? Ez van, majd eltakarítják, nincs ebből semmi."
Biztos férjfüggő is, szerintem mondd el ezt az aggályodat a férjednek és nevessetek rajta egy jót.
Egyébként úgy tudom a beöntés sem garancia arra, hogy nem jön ki még egy kis kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!