Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beöntés után és beöntés...

Beöntés után és beöntés nélkül történt szülés közbeni tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A legjobban ettől rettegek. Nem attól, hogy ha kapok az fáj, csak attól, ha kapok és nem tökéletes az, vagy ha nem kapok, akkor az eredmény meglesz a szülőszobában. De itt sem a legjobban az izgat, hogy a szülésznő, vagy a doki látja, hanem az, hogy esetleg a férjem látja. Na mert abban a kórházban, ahol én szülni fogok, a bevált gyakorlat az, hogy nem fekve, hanem félig ülő pozícióban van a mami szülés közben, és így szerintem még nagyobb az esély arra, hogy a férjem végignéz mindent.. Na ettől félek nagyon!
2010. máj. 27. 16:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkétszer kaptam beöntést - az első előtt ettől féltem,nem a szüléstől. De simán kibírható! Először jól sikerült, de a második babánál jött egy kevés kaka. Én a mai napig szégyellem magam (7hós), a párom abszolút nem foglalkozik vele - ugyanúgy szeret, a doki pedig nem is emlékszik rá...
2010. máj. 28. 10:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, hogy erre számíthat.... viccesen megjegyezte, hogy miért? A lányok is kakilnak??!!:) Mondtam neki, hogy természetesen nem, csak szülés közben fordul elő ilyen néha:))

A viccet félretéve a hiba nálam van, szerintem ezt ő nem úgy fogja fel mint én, de próbálok ezzel többet nem foglalkozni.. biztos utólag már hahotázni fogok ezen a parán, ha visszaolvasom ezt a kérdésemet:)

Köszi mindenkinek a választ!

2010. máj. 28. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én pont igy paráztam 1. szülésemnél a beöntéstől, jobban féltem mint a szüléstől. Ma már csak nevetek rajta, hisz nem érzel belőle semmit, de tényleg. A 2. babónál szülés közben viszont éreztem,hogy pici jött, de csak valami lé lehetett, de akkor nem érdekelt, úgy csináltam mintha észre sem vettem volna, pedig éreztem, hogy a doki megtörölt, de rögtön utána jött a baba, úgyhogy nem foglalkoztam vele.

Férjed ha felkészült rá szerintem nem lesz probléma, bár most várjuk pár héten belül a 3. picit, talán papás lesz, de azért bevallom ettől én is tartok egy kicsit, hogy miket fog ott ő látni mindebből, nem-e lesz rá rossz hatással, annak ellenére, hogy már eléggé össze vagyunk szokva 14 év alatt.

Minden jót neked! :-)

35 km

2010. máj. 28. 16:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem ciki, és ne félj tőle! Természetesen veszik. A beöntés se nem fáj, semmi az egész, egyszerűen csak kiürítik a bélrendszert, hogy ne a szülőágyon történjen a nagy dolog. Ezt - ha majd visszagonolsz rá a szülés után, be fogod látni, hogy mennyire semmiség. De természtes az is, hogy aggódsz most még miatta.

Ne izgulj- maga a szülés lesz a lényeg, nem az, hogy beöntést kapsz, leborotválnak meg ilyenek.

Engem pl a szülésznő borotvált le, mert - ha ciki ha nem - akkora hasam volt, hogy nem bírtam még tükörrel sem megcsinálni magamnak. Ő meg csak a szeméremajkakat kb 20 másodperces művelettel leborotválta - én nem éreztem úgy, hogy ez annyira nagyon égő lett volna. :-)

Nyugi- minden rendben lesz!

:-D

2010. máj. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!