Milyen érzés a beöntés? Az ember hányszor megy el utána wc-re? Beöntés után már ugye nem tud oda . A szülőágyra?
Első szülésem előtt hiába kaptam beöntést. Semmi fájdalommal nem jár, maximum egy kicsit kellemetlen. Csak kellemetlen feszülést érzel, illetve fájást. A szülésznő jobb esetben két fájás között elintézi. Beöntés megkapása után kicsit várni kell, majd utána lehet szaladni. Szerintem nem olyan rossz dolog, mint amilyennek állítják.
A második szülésemkor már nem volt gond a szülés alatt.
Olyan rossz mint egy erős hasmars szorozva ezerrel:) Készülj fel és legyél wc közelben:)
Egyébként valószínű nálam az volt a baj,hogy volt előtte egy műtétem, aminél sérült a záróizom és már nem tudtam úgy tartani mint előtte, szóval én sebtiben rohantam a wc-re:)
Egyébként tévhit,hogy a beöntéssel minden kijön.EZ esélytelen:) Hány liter van egy ilyen beöntésnél, hát nem sok, a belek hossza meg focipálya nagyságú tehát esélytelen mindent kimosni:)
Mellesleg szerintem nem ciki ilyenkor magad alá pakolni, jó,hogy jön valami így is úgy is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!