Miért kell a szülés előtt beöntés? És az hogy történik?
Mert a nagy erőlködésben nem csak a baba jöhet ki.
A hogyanról nem tudok nyilatkozni.
Nekem mondjuk epp az ellenkezo hatast valtotta ki.
Az elso gyerek szuletese elott nem kaptam, mert abban a korhazban nem rutin a beontes, ahol o szuletett. Nem volt baleset szules kozben, de egyebkent egesz nap hasmenesem volt, mielott beindult a szules, valoszinuleg a szervezetem mar "keszult".
A masodik gyereknel ugyanez, hasmenesem volt, bementunk a korhazba, de beontest kaptam. Nem ajanlottak fel valasztasi lehetoseget. Persze eredmenye nem volt, kinlodtam csak, de szerintem a testem mar nagyjabol kitakaritotta magat addigra.
Ennek ellenere kitolaskor meg jott ki viz es mosott ki mast is.
Szeirntem ha nem kaptam volna beontest, akkor meguszham volna a "balesetet", igy en ertelmet nem lattam.
Nekem is volt beöntésem, sokkal "kellemesebb" volt mint amire számítottam...
De végül úgymond mindegy volt, mert 12 óra alatt kettőre lett volna szükség :D A végén sajnos nyomott a baba kifelé mást is..
Nem kértem. Jött némi egyéb, de akik ilyen területen dolgoznak, annyira hozzá vannak szokva mindenhez, ami egy emberből ürülhet, hogy egy törléssel elintézték.
Sőt, mivel megakadt a baba, az orvos egy rövid katéterrel csapolgatta a hólyagomat is. Ott, a szülőágyon. Azon se húzta senki a száját, még ő kért bocsánatot a kellemetlenségért, elmagyarázva, hogy meg akarták előzni, hogy esetleg megrepedjen a hólyagom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!