Szombathelyen, ha kérsz kapsz beöntést szülés előtt?
Figyelt kérdés
Természetes úton készülünk szülni, de nem tudom kitől kérdezhetném meg, hogy itt kaphatok-e, ha kérek, illetve mennyire "örülnek" ennek a nővérek. Mindenképpen szeretnék, mert úgy érzem nem fogok tudni lelazulni enélkül...2015. márc. 21. 17:05
1/3 anonim válasza:
Adnak ha kérsz egy időben kötelező is volt talán még most is az én nem kaptam császár lett sajnos de ha megindult volna lehet kapok én is..
2/3 anonim válasza:
Én nem kaptam, pedig idő lett volna rá. :) annyira nem bánom. Tavaly júniusban szültem.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ez kellene, hogy legjobban foglalkoztasson, lesz más bajom is! :) De sajnos az a típus vagyok, akinek kb. 2-3 naponta van székletem sok rost, folyadék, stb. fogyasztása mellett is. Félek, ha pont egy olyan 2 napos ciklust fogok ki, és akkor kell szülni menni, hogy nem csak apró baleset lesz belőle.... :( Ez zavar és ezért tettem fel a kérdést. :)
2015. márc. 29. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!