Hogyan menjek abortuszra ha nem szeretném meghallgatni a szívhangját?
Elvileg van valami törvény hogy meg kell hallgatnom a baba szívhangját előtte.. szerintem ez kegyetlen.
Mert az abortusz nem kegyetlen?
A kérdező ráadásul totál alárendelt szerepben van, gondolom nulla jövedelemmel, ha még egy magán nőgyógyászati vizsgálatot sem tudna kifizetni önerőből. Nehéz kérdés, de azt hiszem jobb lenne neki minél előbb túlesni ezen. Szívhanggal vagy anélkül.
Na ezért nem vagyunk olyan butusok hogy kitartatjuk magunkat hogy aztán a férjünknek kelljen zsebpénzért könyörögni. Kérdező, hidd el a munka csodákra képes és nem kell otthon koldulni a pénzt
Az még nem baba, csak egy pár hetes sejthalmaz, a törvényt pedig sajnos nem kerülheted meg, de hamar túl leszel rajta, felesleges ez a dráma.
Viszont én a helyedben, egy ilyen faszival egy percig se lennék együtt. Jobban jársz ha keresel normális férfit.
#36 ha viszont a gyerek egy egészséges fehér csecsemő akkor pillanatok alatt családhoz kerül mert sokan éveket várnak egy gyerekre.
De egyébként attól hogy valaki intézetben vagy neveloszuloknel nő fel még nem következik automatikusan az hogy szar élete lesz. Én ismerek olyat aki intézetben nőtt fel, köszöni szépen szereti az életét, azóta családot alapított, szerintem ő most nem döntene úgy hogy inkább öljetek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!