Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan menjek abortuszra ha...

Hogyan menjek abortuszra ha nem szeretném meghallgatni a szívhangját?

Figyelt kérdés
Elvileg van valami törvény hogy meg kell hallgatnom a baba szívhangját előtte.. szerintem ez kegyetlen. Én mindig is szerettem volna gyereket, csak anyagilag nem állok úgy és a férjem rábeszélt hogy ez legyen sajnos. De nem szeretném meghallgatni a szívhangját mert összeomlanék.. mit tegyek?

jún. 18. 20:20
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
32%
#29! Nem kell magyaráznod semmit. Te pasiként könnyen pofázol, veled nem hallgattatják meg, elvégre te ott se voltál. Mindenki tudja, hogy a nők egyedül csinálnak gyereket.
jún. 19. 09:44
 32/44 anonim ***** válasza:
28%
#32 nő vagyok te szerencsétlen :D :D A nem rinyagép fajtából.
jún. 19. 10:30
 33/44 anonim ***** válasza:
35%

Elvileg van valami törvény hogy meg kell hallgatnom a baba szívhangját előtte.. szerintem ez kegyetlen.

Mert az abortusz nem kegyetlen?

jún. 19. 11:09
 34/44 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező ráadásul totál alárendelt szerepben van, gondolom nulla jövedelemmel, ha még egy magán nőgyógyászati vizsgálatot sem tudna kifizetni önerőből. Nehéz kérdés, de azt hiszem jobb lenne neki minél előbb túlesni ezen. Szívhanggal vagy anélkül.

Na ezért nem vagyunk olyan butusok hogy kitartatjuk magunkat hogy aztán a férjünknek kelljen zsebpénzért könyörögni. Kérdező, hidd el a munka csodákra képes és nem kell otthon koldulni a pénzt

jún. 19. 11:21
 35/44 anonim ***** válasza:
46%

Az még nem baba, csak egy pár hetes sejthalmaz, a törvényt pedig sajnos nem kerülheted meg, de hamar túl leszel rajta, felesleges ez a dráma.

Viszont én a helyedben, egy ilyen faszival egy percig se lennék együtt. Jobban jársz ha keresel normális férfit.

jún. 20. 18:11
 36/44 anonim ***** válasza:
60%
Miért hiszi mindenki, hogy akiről örökbeadás címszó alatt lemondanak, az 5 perc múlva egy szerető boldog családba kerül és minden happy end? A valóság inkább az, hogy árvaházba kerül, és ha mondjuk roma származású, vagy valamilyen betegsége van, vagy egyre idősebb lesz, nem fogják örökbefogadni, és egy halmozottan hátrányos helyzetű emberként fog bekerülni a társadalomba. Szóval nem, nem kell minden áron minden gyereket megszülni, hogy nembaj, biztos örökbefogadják, és szuper élete lesz. Persze van ilyen, és ez nagyon jó, de egyáltalán nem garantált. Nem beszélve arról, hogy 9 hónapon át, és utána örökre megbélyegezve élje a nő az életét. Senki nem tartozik senki másnak gyerekkel, csak mert valakik örökbefogadásra várnak épp... Amúgy meg jelezheted az orvosnak, hogy mi a helyzet és nem szeretnél szívhangot hallani, vagy a monitoron látni, ha nem egy szociopata, akkor meg fogja érteni és tapintatosan eljárni. De aki igazán komolyan gondolja az abortuszt, azt igazság szerint a világ összes lelkiterrorja se tudja megakadályozni a döntésében (szívhang, propagandafilmek, stb) .Gondold át, mit szeretnél, és cselekedj egyedül a magad belátása szerint, ez a te életed, a te tested.
jún. 21. 17:36
 37/44 anonim ***** válasza:
46%
Vigyél fülvédőt tedd fel amíg hallatszik . Ha az orvos segítő kész akkor együtt mükődik veled .
jún. 21. 20:20
 38/44 anonim ***** válasza:
50%

#36 ha viszont a gyerek egy egészséges fehér csecsemő akkor pillanatok alatt családhoz kerül mert sokan éveket várnak egy gyerekre.

De egyébként attól hogy valaki intézetben vagy neveloszuloknel nő fel még nem következik automatikusan az hogy szar élete lesz. Én ismerek olyat aki intézetben nőtt fel, köszöni szépen szereti az életét, azóta családot alapított, szerintem ő most nem döntene úgy hogy inkább öljetek meg.

jún. 21. 21:13
 39/44 anonim ***** válasza:
24%
#36! Azért, mert a kérdező gyereke valószínűleg egészséges, fehér csecsemő lenne, akiről, ha lemond, rögtön örökbe adható és ezrek vállalnák. Így egyáltalán nem releváns, hogy vannak a rendszerben ragadt idősebb, sérült, roma gyerekek is.
jún. 21. 21:24
 40/44 anonim ***** válasza:
36%
Válnék ÉS mennék abortuszra, majd keresnék egy normális férfit.
jún. 21. 23:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!