Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan menjek abortuszra ha...

Hogyan menjek abortuszra ha nem szeretném meghallgatni a szívhangját?

Figyelt kérdés
Elvileg van valami törvény hogy meg kell hallgatnom a baba szívhangját előtte.. szerintem ez kegyetlen. Én mindig is szerettem volna gyereket, csak anyagilag nem állok úgy és a férjem rábeszélt hogy ez legyen sajnos. De nem szeretném meghallgatni a szívhangját mert összeomlanék.. mit tegyek?

2024. jún. 18. 20:20
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
95%

#16, igen, de ő nem magától az abortusz tényétől készül összeomlani, hanem a szívhangtól. Ha megszülné, akkor ja, ott lenne az a 9 hónap, érezné mozogni, hallaná mikor felsír, stb. Ezért nem gondolnám, hogy neki való ez a megoldás. Valójában még én is inkább az abortuszra szavaznék egy ilyen esetben, mint az örökbeadásra. Nem tudnám odaadni senkinek.

A kérdező ráadásul totál alárendelt szerepben van, gondolom nulla jövedelemmel, ha még egy magán nőgyógyászati vizsgálatot sem tudna kifizetni önerőből. Nehéz kérdés, de azt hiszem jobb lenne neki minél előbb túlesni ezen. Szívhanggal vagy anélkül.

2024. jún. 18. 22:17
 22/44 anonim ***** válasza:
67%

Azért nemcsak a férjet kell leírni ebben a történetben, mert a kedves kérdező se védezekett. Kb megérdemlik egymást kategória.

A szívhangot megkell hallgatni. Nehogy már ez nehezedre essen, ha nem tudtatok védekezni. Jól tudtad te is, hogy az anyagi helyzetetek nem engedi. Ott vagy az orvosnál és nem mered megemlíteni, hogy nem akarod megtartani? Inkább elmész sok pénzért magánba és várod, hogy együttérezzenek veled azért, mert se gumi se gyógyszer nem jutott eszetekbe?

2024. jún. 18. 22:20
 23/44 anonim ***** válasza:
72%
Nem a 22-es vagyok, de a hibazas egy dolog. De ha nem nem vagy olyan helyzetben, hogy gyereket vállalj, akkor védekezz. Tudom, tudom védekezés mellett sikerült, nyilván...
2024. jún. 18. 22:41
 24/44 anonim ***** válasza:
63%

De igen, mi is hibáztunk már, volt is következménye. Ahogy a kérdezőnek is itt a következménye, az abortusz, a szívhang meghallgatása.

/nem #22 voltam/

2024. jún. 18. 22:43
 25/44 anonim ***** válasza:
68%

#23! Így van, #22 is biztos hibázott már, és vállalta a felelősséget a hibáért. Pont ennyit vár a kérdezőtől is, semmi többet.

De aki képes rinyálásnak nevezni a szívhang hallgatást, az egész biztosan nem lehet normális, úgyhogy nincs is miről beszélnünk.

2024. jún. 18. 22:49
 26/44 anonim ***** válasza:
77%

A törvény konkrétan ez: "AZ ÁLLAPOTOS NŐ SZÁMÁRA AZ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ A MAGZATI ÉLETFUNKCIÓK MŰKÖDÉSÉRE UTALÓ TÉNYEZŐT EGYÉRTELMŰEN AZONOSÍTHATÓ MÓDON BEMUTATTA."

A bemutatás kb mindenütt azt jelenti, nezze, ez itt a szívpulzálás. Az az orvos, aki abortuszt vállal nem fogja rá kényszeriteni egyetlen nőre sem a szivhang meghallgatását. Ramutat a képernyőre és annyi.

2024. jún. 19. 06:42
 27/44 anonim ***** válasza:
93%

Sokszor csak rámutatnak a képernyőre és nem kell meghallgatni. Terhesség megállapításra mentem és az orvos csak mutatta, hogy tessék itt a szívhangja nézzem. Nem hallottam semmit csak mutatták, és mi megtartottuk, mert akaratuk a babát.

Annyi tanácsot engedj meg, hogy ne azért dönts az abortusz mellett, mert a férjed azt mondja. Neked kell átélni lelkileg és fizikailag is az egészet. Nem neki. Neked. Te dönts és ne más. Ha nem akarsz gyereket akkor pedig védekezz rendesen.

2024. jún. 19. 07:25
 28/44 anonim ***** válasza:
21%
#26 legyen kemény,legyen túl rajta, a rinyálásnak semmi értelme,attól semmisem lesz jobb :D Kár,hogy ezt felnőtt embereknek kell magyarázni.
2024. jún. 19. 08:17
 29/44 anonim ***** válasza:
62%
Be kell tenni két füldugót, azt csá...
2024. jún. 19. 09:29
 30/44 anonim ***** válasza:
47%
30 igy igaz.
2024. jún. 19. 09:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!