Hogyan menjek abortuszra ha nem szeretném meghallgatni a szívhangját?
Nektek is sikerült megtalálni a lényeget a kérdésben...
Kérdező. Sajnos ezen kénytelen leszel átesni, feltéve, hogy Magyarországon szeretnél abortuszt. Opció kimenni külföldre, de az nem lenne olcsó mulatság.
Esetleg még azon elgondolkodhatsz, hogy örökbe adod, láthatóan nem vagy túlságosan abortusz-párti, csak "a szükség nagy úr".
13 Hát nem tudom...
Én nem vagyok abortuszellenes, de ha az lennék, lehet jobban megérintene, hogy megölöm a gyermekem, mint hogy kénytelen vagyok megválni tőle, de egy szerető családhoz kerül.
De persze 9 hónapnyi kötődés is sokat tud nyomni a latba, meg egyből odaadni másnak, amint meglátod. Szóval értem mire gondolsz. Csak gondoltam feldobom mint lehetőség.
Voltal te mar terhes? Ha komplikalt , dolgozni sem tud.hagondot okoz anyagilag egy gyerek akkor a terhesseg is gondot okoz anyagilag. Hormon hegyek, valtozasok tomegevel. Aztan szules majd orokbeadas. A pletykas szomazedokrolmeg ugye szo sem volt.
100x el9bb mennek abortuszra mint kihordjam majd orokbe adjam.
🙄Füldugóval.
Minek feküdtél össze egy ekkora bunkóval? Inkább a válást adtad volna be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!