Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogyan menjek abortuszra ha...

Hogyan menjek abortuszra ha nem szeretném meghallgatni a szívhangját?

Figyelt kérdés
Elvileg van valami törvény hogy meg kell hallgatnom a baba szívhangját előtte.. szerintem ez kegyetlen. Én mindig is szerettem volna gyereket, csak anyagilag nem állok úgy és a férjem rábeszélt hogy ez legyen sajnos. De nem szeretném meghallgatni a szívhangját mert összeomlanék.. mit tegyek?

jún. 18. 20:20
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
90%
azonnal lépj le
jún. 18. 21:13
 12/44 anonim ***** válasza:
71%

Nektek is sikerült megtalálni a lényeget a kérdésben...

Kérdező. Sajnos ezen kénytelen leszel átesni, feltéve, hogy Magyarországon szeretnél abortuszt. Opció kimenni külföldre, de az nem lenne olcsó mulatság.

Esetleg még azon elgondolkodhatsz, hogy örökbe adod, láthatóan nem vagy túlságosan abortusz-párti, csak "a szükség nagy úr".

jún. 18. 21:39
 13/44 anonim ***** válasza:
85%
Ha a szívhangtól összeomlana, akkor az örökbeadástól szerintem méginkább. De persze majd eldönti. A g... férje sem támogatná valószínűleg az ötletet.
jún. 18. 21:45
 14/44 anonim ***** válasza:
86%
A kedves férjed nem húzott gumit? Ha ennyire nem akart gyereket... Borzasztó ahogy veled bánik, én biztos ott hagynám a francba
jún. 18. 21:48
 15/44 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem védekeztetek, ha tudtad, hogy nincs rá keret, hogy felneveljetek egy babát? A férjedtől meg válj el sürgősen.
jún. 18. 21:49
 16/44 anonim ***** válasza:
61%

13 Hát nem tudom...

Én nem vagyok abortuszellenes, de ha az lennék, lehet jobban megérintene, hogy megölöm a gyermekem, mint hogy kénytelen vagyok megválni tőle, de egy szerető családhoz kerül.

De persze 9 hónapnyi kötődés is sokat tud nyomni a latba, meg egyből odaadni másnak, amint meglátod. Szóval értem mire gondolsz. Csak gondoltam feldobom mint lehetőség.

jún. 18. 21:50
 17/44 anonim ***** válasza:
77%

Voltal te mar terhes? Ha komplikalt , dolgozni sem tud.hagondot okoz anyagilag egy gyerek akkor a terhesseg is gondot okoz anyagilag. Hormon hegyek, valtozasok tomegevel. Aztan szules majd orokbeadas. A pletykas szomazedokrolmeg ugye szo sem volt.

100x el9bb mennek abortuszra mint kihordjam majd orokbe adjam.

jún. 18. 21:53
 18/44 anonim ***** válasza:
65%
Te igen, én is, de lehet hogy más nem...? Tessék értelmezni, amit írtam.
jún. 18. 21:57
 19/44 anonim ***** válasza:
28%
Istenem,ez csak egy szívhang. Ne legyél már nyámnyila,nem fogsz belehalni... ez a sok rinyagép bakker...
jún. 18. 22:06
 20/44 anonim ***** válasza:
69%

🙄Füldugóval.

Minek feküdtél össze egy ekkora bunkóval? Inkább a válást adtad volna be.

jún. 18. 22:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!