Hogyan menjek abortuszra ha nem szeretném meghallgatni a szívhangját?
Én a helyedben válni mennék nem abortuszra.
Ui. Jobb is hogy az a gyerek nem fog ilyen "apa" mellé születni. Pedig nem vagyok abortusz párti.
De szerintem erössen gondolkodj el azon hogy valójában milyen is a kapcsolatotok és hogy hogy bánik veled!
Minden jót és kitartást kívánok.
Illetve még annyi hogy mindenképp magánba kell valószínűleg menned majd mivel a legtöbb államiban a nőgyógyászatra több hét vagy akár hónap a várakozási idő jelenleg én terhesség megállapításra a 11. hétre kaptam időpontot szóval ha nem akarsz kifutni az időből minnél előbb keress orvost ahol közlöd a terveidet mert még a védőnövel is kell konzultáció illetve a családsegítővel is kell pár alkalommal találkozni (gondolkodási idő) és az is megvan szabva hogy a kettő alkalom között mennyi időnek kell eltelnie. Illetve még azt sem értem hogy a saját orvosodnak ezt miért nem említetted hogy mik a terveid? Lehet ez miatt most ki is futsz az időből (12hétig lehet elvetetni)
Hány hetes vagy egyébként?
6-os, surgos esetben fogadni fogjak allamiban is, meg kell mondani mar az idopontkeresnel is, hogy surgos.
A csaladvedelmiseknel 3 napnak kell eltelnie a 2 latogatas kozott. A 12. hetig el lehet vetetni, hacsak nem a kerdezo mar most 10 hetes, bele fog ferni az idobe, nem kell itt remisztgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!