Teherbe estem, mit tehetek? Mivel jár az abortusz?
2023 őszén, még szintén 16 évesen, elvezstettem a szüzességem a jelenlegi barátommal. Számtalanszor szexeltünk, és mindig védekeztünk gumival. 3 hete megkésett a menism 1 hetet, vettem tesztet és pozitív lett. Vártam 6 napot, az új teszt is pozitív lett. Nem értem, hogy történt tényleg mindig védekeztünk, szóval ötletem sincs. A valós probléma számomra mégsem ez. Anyám azt se tudja, hogy már nem vagyok szűz, apámat nem is ismertem soha. Anya bíz bennem, de ha elmondom neki, akkor örökre tönkre megy a kapcsolatunk, a barátom így se beszél velem egy hete. Nekem muszáj vállalni az abortuszt, de lehet anya nem engedi, gyereket meg még nem akarok. A barátom 19 éves, és eléggé összetört.
Szóval kíméljetek meg és adjatok tényleg hasznos tanácsokat, nincs kihez fordulnom, bipoláris kezdek lenni. Akinek volt abortusza milyen volt?
Sajnálom az itt lévő anyukákat, hogy ítélkezéssel vezetik le a feszkójukat, mert nem tudtak felelősségteljesen gondolkodni.
Én vagyok olyan bátor, hogy bevegyem a tablettákat, mert nem akarom 3 ember életét elrontani. 25 évig végig tudtunk védekezni, mivel nem volt menstruációm és tesztek szerint petérésem se!!! azt hittem meddő vagyok, de rosszul gondoltam, mert miután nem védekeztünk egyből terhes lettem. Ez is egy fogamzásgátlási módszer, csak ha nincs menstruációja az embernek, fogalma sincs hogyan teszteljen. Egy egészséges embernek van menstruációja. Honnan kellett volna tudom, hogy minden rendben nálam, csak nem vérzik a pinám?
Épp elég bajom van nekem is, szánalmas dolog dolog belerúgni a másikba. Én se bántalak titeket, hogy elrontottáktok az életeteket. Meg nem megy a meddő kategóriába belerúgni másokba.
Felelősségteljes dolog nem vinni tovább a bántalmazást.
Felelősségteljes dolog tisztában lenni, hogy 1 millió megtakarítás nem elegendő lecserélni a 20 éves kocsit és normális házat venni.
Felelősségteljes dolog nem putriba szülni.
Felelősségteljes dolog nem megszülni egy olyan gyereket, akinek 50% esélye van arra, hogy fogyatékos lesz.
Felelősségteljes dolog skizofrénként nem vállalni gyereket. Ha 1 napot nem alszik egy skizofrén már jön a hallucináció.
Felelősségteljes dolog nem kockáztatni egy gyerek életét, hogy anyuka felvágja, mert férgeket lát benne.
Felelősségteljes dolog egy programozó életét nem tönkretenni. Ha most szárnyal a karrierje.
A lista folytatható… Gondoltam megmutatom nektek hova nem fog jönni a szerencsétlen baba.
Aztán bambulgassatok tátott szájjal, hogy ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!