Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Teherbe estem, mit tehetek?...

Teherbe estem, mit tehetek? Mivel jár az abortusz?

Figyelt kérdés

2023 őszén, még szintén 16 évesen, elvezstettem a szüzességem a jelenlegi barátommal. Számtalanszor szexeltünk, és mindig védekeztünk gumival. 3 hete megkésett a menism 1 hetet, vettem tesztet és pozitív lett. Vártam 6 napot, az új teszt is pozitív lett. Nem értem, hogy történt tényleg mindig védekeztünk, szóval ötletem sincs. A valós probléma számomra mégsem ez. Anyám azt se tudja, hogy már nem vagyok szűz, apámat nem is ismertem soha. Anya bíz bennem, de ha elmondom neki, akkor örökre tönkre megy a kapcsolatunk, a barátom így se beszél velem egy hete. Nekem muszáj vállalni az abortuszt, de lehet anya nem engedi, gyereket meg még nem akarok. A barátom 19 éves, és eléggé összetört.

Szóval kíméljetek meg és adjatok tényleg hasznos tanácsokat, nincs kihez fordulnom, bipoláris kezdek lenni. Akinek volt abortusza milyen volt?

2024. máj. 16. 16:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Mi a lényeg?
2024. máj. 20. 19:16
 32/63 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Hogy menstruáltàl e vagy nem....hogy terhes vagy e egyeltalàn...
2024. máj. 20. 20:12
 33/63 A kérdező kommentje:
Menstruáltam, de anya ragaszkodik a dokihoz, szerdán mondok többet.
2024. máj. 20. 20:46
 34/63 anonim ***** válasza:
89%
33 Jézusom.... Menstruáltál. Tesztelj, ha negatív akkor meg mákod van és remélhetőleg legközelebb csak akkor szexelsz, amikor majd már gondolkozni is tudsz.
2024. máj. 20. 22:07
 35/63 anonim ***** válasza:
85%
Na mi a helyzet?
2024. máj. 22. 20:55
 36/63 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, de az orvos valami foltot látott bennem, az biztos hogy egy hatalmas lecke volt az élettől, illetve felszínre hozott olyankor dolgokat amiket soha nem tudtam volna meg, a barátommal megbeszéltük együtt maradunk, de nem fogunk szexelni egy ideig. Anyuval is beszéltem egy csomót, kaptam rendesen edukációt, olyan dolgokról tudtam vele beszélni a szexszel kapcsolatban amiről álmodni se mertem volna, egy nagy kő esett le a szívemről, de elgondolkodtató az eset.
2024. máj. 23. 16:25
 37/63 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam végig a történteket. Örülök, hogy mégse vagy terhes. Remélem legközelebb már csak akkor lesz babád,ha szeretnéd!
2024. máj. 25. 12:58
 38/63 NTBS ***** válasza:
100%
Örülök, hogy nem vagy terhes.
2024. máj. 25. 18:08
 39/63 A kérdező kommentje:
Amúgy a privátozóknak mondom, hogy nem akarok velük beszélni, se szeretkezni, hagyjanak békén, nem válaszolok többre.
2024. máj. 25. 18:45
 40/63 anonim ***** válasza:
100%
39 nem kell rá válaszolni. Tiltsd le őket és akkor nem tudnak újra írni.
2024. máj. 25. 19:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!