Teherbe estem, mit tehetek? Mivel jár az abortusz?
2023 őszén, még szintén 16 évesen, elvezstettem a szüzességem a jelenlegi barátommal. Számtalanszor szexeltünk, és mindig védekeztünk gumival. 3 hete megkésett a menism 1 hetet, vettem tesztet és pozitív lett. Vártam 6 napot, az új teszt is pozitív lett. Nem értem, hogy történt tényleg mindig védekeztünk, szóval ötletem sincs. A valós probléma számomra mégsem ez. Anyám azt se tudja, hogy már nem vagyok szűz, apámat nem is ismertem soha. Anya bíz bennem, de ha elmondom neki, akkor örökre tönkre megy a kapcsolatunk, a barátom így se beszél velem egy hete. Nekem muszáj vállalni az abortuszt, de lehet anya nem engedi, gyereket meg még nem akarok. A barátom 19 éves, és eléggé összetört.
Szóval kíméljetek meg és adjatok tényleg hasznos tanácsokat, nincs kihez fordulnom, bipoláris kezdek lenni. Akinek volt abortusza milyen volt?
De ha megjött, akkor nem vagy terhes.
Csinálj egy másik tesztet most, az tuti negatív lesz már.
27N
Min kapták rajta? Hogy nem használ gumit? Mert az hétszentség, hogy aki hol nemi betegséget szerez, hol teherbe ejt valakit, az nem mindig és/vagy nem helyesen használja. Miért írtad, hogy mindig használtatok?
"szerencsére már a megismerkedésünk előtt ő és én is bevolt oltva."
Jajj! Tudod, mi ellen vagy beoltva egyáltalán? Legfeljebb hepatitisz b es HPV ellen lehetsz. Ezeken kívül még egy rakás nemi betegség van, szóval nem akkora szerencse.
Kicsit olvasgass még a szex témakörben. Nem kellett volna még szexelned, amíg ennyire nem vagy képben.
#27! Félreérted. Nem az a baj, hogy szexelt, hanem, hogy nem használja helyesen a gumit. Különben nem kaphatott volna el semmit és téged se ejthetne teherbe.
Oltást meg hiába kapott, ha már elkapta a hepatitiszt. Bekerült a vírus a szervezetébe. Nem véletlenül kamasz korban oltanak, amikor még a többség nem él szexuális életet, tehát mielőtt elkaphatná.
Neked meg nem azért írtam, mert most elkapnád tőle, hanem azért, hogy tanuld meg egy életre, az, hogy van 1 vagy 2 oltásod nem fog mindentől is megvédeni. Bármit elkaphatsz bárkitől, ezért is kell minden új kapcsolatban gumit használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!