Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Teherbe estem, mit tehetek?...

Teherbe estem, mit tehetek? Mivel jár az abortusz?

Figyelt kérdés

2023 őszén, még szintén 16 évesen, elvezstettem a szüzességem a jelenlegi barátommal. Számtalanszor szexeltünk, és mindig védekeztünk gumival. 3 hete megkésett a menism 1 hetet, vettem tesztet és pozitív lett. Vártam 6 napot, az új teszt is pozitív lett. Nem értem, hogy történt tényleg mindig védekeztünk, szóval ötletem sincs. A valós probléma számomra mégsem ez. Anyám azt se tudja, hogy már nem vagyok szűz, apámat nem is ismertem soha. Anya bíz bennem, de ha elmondom neki, akkor örökre tönkre megy a kapcsolatunk, a barátom így se beszél velem egy hete. Nekem muszáj vállalni az abortuszt, de lehet anya nem engedi, gyereket meg még nem akarok. A barátom 19 éves, és eléggé összetört.

Szóval kíméljetek meg és adjatok tényleg hasznos tanácsokat, nincs kihez fordulnom, bipoláris kezdek lenni. Akinek volt abortusza milyen volt?

máj. 16. 16:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%
39! Egyre se kell ilyen esetben válaszolni. Vagy ha zaklatlak, jelentsd a moderátornak.
máj. 29. 13:20
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy javitsatok ki ha tévedek de a hepatitis ellen nem 12-14 évesen kapunk oltast? És ő az előtt kapta el? :O
jún. 12. 07:42
 43/63 anonim ***** válasza:
100%
Ezt minek kellett most kiemelni?
aug. 11. 11:39
 44/63 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom. Teljesen kiakadtam milyen pasid van. Soha nem akartunk gyereket, ennek ellenére örült a párom és boldog volt. Magyarországon kb. Lehetetlen elvetetni. Nem igazán tudok segíteni. Én 30 évesen el tudok menni külföldre, mert volt félretett pénzünk. Anyukádnak minél előbb el kellene mondani, mert ebben az országban nem lehet halogatni a dolgot. Még mindig ott hagyhatod inkubátorban, ha meg is kell szülnöd. Ilyen fiatalon inkább császárral szülj. Lehet, hogy nehezebb meggyógyulni belőle, de a szüléssel komoly egészsegügyi gondokat kockáztatsz. Arról nem beszélve, hogy egytől egyig minden fiatal ismerősöm brutálisan szét szakadt odalent. Sokan már a szexet se tudják élvezni. Pasid hagyd el a francba. Ilyen nincs, hogy terhes lesz a lány ő meg csak fogja és lelép. Ő nem szeretett, ha ilyet meg mer lépni. Gusztustalan barbár az ilyen.
dec. 2. 15:46
 45/63 anonim ***** válasza:
22%

Mivel jar az abortusz?

Azzal hogy megolod a gyereked. Annak a kicsinek joga van megszuletni. Ha nagylany vagy, marpedig szexeltel tobbszor is tehat az vagy, akkor fel is tudod nevelni.

Hidd el nem te leszel az elso se az utolso fiatal anyuka, sot, regen megszokott volt hogy ilyenkor jott az elso gyerek. Szerinted ha elotted tobb millio nonek ment, akkor neked ne menne?

dec. 2. 19:14
 46/63 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi, olvasom megse vagy terhes. Ez igy a legjobb. De azert amit irtam, gondold at. Az abortusz ne legyen lehetoseg. Ha kell, ne szexelj addig ameddig nincs egy stabil parod ak eltart a gyerekkel egyutt (mert ez a ferfiak dolga. Ha 16 eves vagy, ha 26, lenyegtelen).
dec. 2. 19:15
 47/63 anonim ***** válasza:
100%
Miért emeleted ki megint?
dec. 2. 19:17
 48/63 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ragebait
dec. 2. 19:19
 49/63 anonim ***** válasza:
70%

44-45-46 ti milyen mentális zavarban szenvedtek?!

Annak a gyereknek nem kell megszületni, mert nincs hova. Egy újabb elrontott élet gyermekotthonban felnőve nem szükséges.

A férfinak meg nem az a dolga, hogy eltartson, ahogyan a nőnek se az a dolga, hogy szüljön. Idióta..

dec. 2. 19:26
 50/63 anonim ***** válasza:
59%
na persze... hulla reális, hogy addig ne szexeljen valaki, amíg nincsen meg minden lehetősége a gyerekvállaláshoz. Az ország FELE élete végéig szűzen masztizhatna.
dec. 2. 19:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!