Ha a "barátnőm" terhes és meg akarja szülni a babát, nekem semmilyen beleszólásom nincs ebbe jogilag ugye? Azt csinál, amit akar?
36-os: "Senki sem akar olyannak szülni, aki már otthagyott egy gyereket, mert épp nem szerelmes az anyjába".
Dehogynem lesz olyan. Szerintem kb mindenkinek a családjában, ismerősi körében akad ilyen nő, akinek ilyen szemetek simán elcsavarják a fejét aztán meg otthagyják egy vagy két gyerekkel.
ismerek olyan (egyébként tök értelmes) nőt akit egy ilyen alak úgy meghülyített, hogy kb másfél hónap alatt teherbe is ejtett aztán le is lépett mert ugye nem volt már kufirc, a kölök születésekor már vagy a 3 csajjal volt kb. Aztán egyszercsak előkerült, hogy hát mégiscsak kíváncsi a fiára meg izé, meg így úgy amúgy szöveggel. A nő meg ahelyett, hogy kivágta volna mint a macskát, visszaengedte mert hát legalább nem marad szégyenben. (dehogynem még nagyobban) rövid időn belül a csaj ismét terhes lett a csávótól aki ismét lelépett tőle... Mikor láttuk, hogy mit művel a nő probáltuk beszélni vele hogy ez nem lesz jó, mert megint át fogja verni a pasas. Ahelyett, hogy hallgatott volna ránk, inkább ignorált mindannyiunkat a francba.... hát ilyen a nőknél a f.sztransz...
"De csak a nőnek az életéről van szó? A férfiéról nincs szó? Azért ezeket gondold át, nem mintha ez most segítene rajtam."
Annyira kv-ra téged sem izgatott amikor egy a leírásod alapján nem túl értelmes nőbe dugtad a farkad védekezés nélkül, hogy mi is lesz a te életeddel.A lényeg a pinája volt, ami viszont szerinted tökéletes volt. Fogd fel úgy, hogy ebből a tökéletes pinából pottyan ki a gyereked. Erről ennyit.
Rajtad egy teljes agy csere segítene max. Erről meg ennyit.
47..
ugyanmár.. hányan vannak így.. nyilván nem azt mondom hogy nem hibázott. Mert DE. Ku**a nagyot..
Ennyi erővel a nőt is basztathatnánk ő miért nem szed gyógyszert miért ment bele a védekezés nélküli szexbe?
A kérdező szimplán reménykedik hátha tudna valamit tenni.. de nem..
Viszont azzal hogy mindennek elhordjátok kedves válaszolók semmiben nem lesz előrébb.
Én azt tanácsolom neked.. kezd ezt feldolgozni.. Apa leszel.. Vállald a felelősséget. Az az első lépés. Ne hagyd magára szerencsétlent..
A nő lehet azért nem védekezett, mert neki nem nagy gond egy gyerek, úgy volt vele, hogy megtartja, ha lesz.
Ebben az esetben pedig csak és kizárólag a kérdező a hibás, hogy olyan helyzetbe került, amit nem akart.
49
Szerinted ez okés? Neki belefér? Ezzel a nő igazából ki is lett húzva abból hogy neki bármiféle felelőssége lenne ebben? Ennyi erővel én gyereket akarok menjek keressek egy barmot és hátha összejön? Ne már…
Ezt te sem gondoltad komolyan.. A nő ugyanúgy hibás..
úgy volt vele megtartja ha lesz?! Ezt nem lehet megtenni egy másik emberrel.. Nyilván a srác is hibas. Nem kérdés.. de azért az hogy azt mondjuk a nő nem hibás az nagyon erős ….
(Minden veszekedés és sértés nélkül! Vitatkozni szeretek érvekkel és ellen érvekkel szóval ne érts félre…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!