Ha a "barátnőm" terhes és meg akarja szülni a babát, nekem semmilyen beleszólásom nincs ebbe jogilag ugye? Azt csinál, amit akar?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 13:42
12/93 anonim válasza:
Sajnos nincs. Igaz, nehéz lenne megoldani, hogy legyen. De onnantól kezdve, hogy megfogan, gyakorlatilag te már nem járhatsz jól. Sajnos a biológia és a jelenlegi törvénykezés irányvonala ezt dobta.
13/93 anonim válasza:
Nem igaz,amit a 6os ír!
Ha beperel a gyerektartás miatt, köteleznek a dns tesztre! Ha kell,rendőr visz be!
Ez alól kibújni nem lehet.
14/93 anonim válasza:
Az aktus közben biztos nem az járt a fejedben, hogy ez a nő "nem 100-as"...
15/93 anonim válasza:
Oke 6-os, a kerdezo nem ismeri el, hogy o az apa, de majd a csaj szepen indit egy apasagi pert, miutan megszuletett a gyerek, aztan csokolom. Itt nalunk nincs olyan, hogy elismerem, nem ismerem. Majd akkor dns alapjan a peren belul bebizonyosodik az apa szemelye, aztan fizetheti a perkoltseget is.
16/93 A kérdező kommentje:
Hát tudom, ez van.
Én csak azért nem szeretném, hogy megszülje, mert nem akarok így egy ilyen "titkos" gyereket később, amikor már rendes családom lesz.
Pedig mennyi ilyen van a történelemben.
És azt hittem én nem leszek ilyen apa, pedig de. Nem lehet kikerülni úgy látszik.
2022. dec. 30. 13:56
17/93 anonim válasza:
Ne vedd a nevedre, írja be, hogy az apa kiléte ismeretlen. Míg nem jut eszébe perelni, nincs semmi dolgod.
18/93 anonim válasza:
#6 ha az anyuka a kérdezőt nevezi meg édesapának és ő nem vállalja, akkor bíróság fogja kötelezni az apasági tesztre, amit ráadásul neki kell majd kifizetni. Téged is lehet sajnálni kérdező, mert valóban nem kívánt gyereked fog születni de erre gondolni kellett volna korábban. Sajnálni kell az édesanyát, mert egyedül marad a gyereknevelés terhével. De tudod kit kell legjobban sajnálni? A gyereket, mert apa nélkül fog felnőni.
19/93 anonim válasza:
Titkos gyerek... lol.
Es akkor mi lenne, ha novesztenel egy kis tokot es reszt vennel az eleteben, ha mar sikeresen megcsinaltad?
Az mar nehez, mi?
20/93 anonim válasza:
Elég régi kérdés, hátha van benne segítség.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!