Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a "barátnőm" terhes és meg...

Ha a "barátnőm" terhes és meg akarja szülni a babát, nekem semmilyen beleszólásom nincs ebbe jogilag ugye? Azt csinál, amit akar?

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 13:42
 21/93 anonim ***** válasza:
95%
Azért jó volt gumi nélkül telerakni a csajt ugye? Mwg ha nem is 100-as.. Hát most itt a következménye.
2022. dec. 30. 14:02
 22/93 anonim ***** válasza:
94%
Ezért kell mindig védekezni! Nem csesztetésből írom, de nem csak a terhesség itt a baj... Ezt most jó alaposan megszívtad, kérdező. Sajnálom a gyereket előre.
2022. dec. 30. 14:05
 23/93 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem akartál gyereket, miért nem védekeztél?
2022. dec. 30. 14:05
 24/93 A kérdező kommentje:

19-es: Nem tudom. Egyelőre még van időm meggyőzni a csajt, remélem sikerül.

Valószínűleg segíteném a gyereket, amennyivel tudom, ha tényleg megszületne.

De nem igazán így képzeltem el ezt, hanem majd akit feleségül veszek, attól, felőlem lehet akár 5 gyerek is. De nem így.

Soha nem értettem apámat és a nagyapámat sem. Úgy látszik most majd megértem, és ez öröklődik.

2022. dec. 30. 14:06
 25/93 A kérdező kommentje:
A puncija 100-as volt igen.
2022. dec. 30. 14:07
 26/93 anonim ***** válasza:
92%
És még engem nevetnek ki, meg pontoznak le, amikor írom, hogy a kötődési és a nevelési minták generációról generációra szállnak. Hogy azt a kitaposott ösvényt járjuk tudat alatt, ami az agyunknak ismerős.
2022. dec. 30. 14:16
 27/93 anonim ***** válasza:
92%
#egycsaj válaszával tökéletesen egyetértek. Ezek ilyen transzgenerációs örökségek.
2022. dec. 30. 14:25
 28/93 babyboom567 ***** válasza:
92%

Akkor változtass kérdező!

Döntsd el,hogy jó apa leszel.Attól nem kell feleségül venned a csajt.

2022. dec. 30. 14:26
 29/93 anonim ***** válasza:
96%

"Nem lehet kikerülni úgy látszik."

De, ki lehet kerülni. Úgy, hogy akivel nem akarsz kölyköt, azzal csak gumival szexelsz. Nem annyira bonyolult ám..

2022. dec. 30. 14:32
 30/93 senior10 válasza:
95%
Férfiként úgy bírom az ilyet... gumit húzni derogál aztán meg jön a fejvakarás... neked bizony nincs beleszólásod, hogy megszületik-e vagy sem a kölök. Gyerektartást pedig fizetheted 18 éves koráig. Persze mindenféle sumákolással ki lehet bújni a alól, mert ilyet is lehet látni, de jobb az is milyen görény dolog már, hogy felcsinálom a csajt, aztán meg magára hagyom, felszívódok és feléjük se nézek soha többé.
2022. dec. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!