Ha a "barátnőm" terhes és meg akarja szülni a babát, nekem semmilyen beleszólásom nincs ebbe jogilag ugye? Azt csinál, amit akar?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 13:42
1/93 anonim válasza:
Nincs beleszolásod. Az ő teste, az ő döntése.
2/93 anonim válasza:
Nincs beleszólásod. Gyerektartást is fizetned kell.
3/93 anonim válasza:
Nincs. A védekezésnél lett volna beleszólási lehetőség.
4/93 A kérdező kommentje:
jól van, végem van.
2022. dec. 30. 13:46
5/93 anonim válasza:
Hat azert meg mindig konnyebb az apukanak. Fizeted a gyerektartast, ami mennyi is? Altalaban olyan 30 ezer? Ezen kivul meg szarsz rajuk es vigan eled az eleted. Szoval itt nem te vagy az, akit sajnalni kell.
6/93 anonim válasza:
Nem az USA-ban vagyunk.
Nem vagytok házasok, ezért nem szól apasági vélelem amellett, hogy a tiéd - csak akkor lesznek jogaid és kötelezettségeid a megszületett gyermeket illetően, ha apai elismerő nyilatkozattal elismered a sajátodnak.
Abba nem szólhatsz bele, hogy megszüli-e, de ha megteszi, nem kell felelősséget vállalnod érte, ha nem volt köztetek megfelelő jogi kötelék.
7/93 A kérdező kommentje:
Ha én nem akarom és ennek ellenére megtartja, akkor igenis engem kell sajnálni. Ugyanis én nem akarom.
2022. dec. 30. 13:49
8/93 A kérdező kommentje:
6-os, igen ezt tudom. Meg igazából mindent tudok, csak kicsit most beparáztam, hátha mond valaki valami megváltót.
Ugyanis a csaj nem 100-as.
2022. dec. 30. 13:50
9/93 anonim válasza:
Előre kellett volna gondolkodni. Miért nem vedekeztetek? Miert nem olysn nővel vagy akivel komolyan gondolod? Ez a te hibád is. Ezért teged sem kell sajnálni. Mindketten felelőtlenek vagytok
10/93 anonim válasza:
Mondjuk erre gondolhattál volna, amikor nem húztál gumit 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!