Abortusz mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ha az illető fogamzásgátló mellett lett terhes akkor is fizetni kell az abortuszt?2022. szept. 29. 19:13
1/12 anonim válasza:
41667 Ft. Google. Természetesen nem ingyenes akkor sem, ha maga a Mindenható ejtett is teherbe, szeplőtelenül.
2/12 anonim válasza:
A szülés viszont ingyen van, mert nincs többé hálapénz.
3/12 anonim válasza:
Persze.Nekem is járt így ismerősöm mert nem tudta hogy antibiotikum befolyásolja a fog.gátló hatását.Nem ingyenes,41667 Ft megnéztem most.
Szívhangot is meg kell hallgasd most ez lett kitalálva és utána megcsinálják ha minden papírmunkát elntéztél.
4/12 anonim válasza:
akkor ingyenes ha menetközben elhal a terhesség
5/12 anonim válasza:
4. Igen, csak az nem abortusz. (Igen, tudom, hogy technikailag ugyanaz, csak erkölcsileg nem.)
6/12 anonim válasza:
5. dehogynem. attól még, hogy te máshogy nevezed, ugyanaz marad.
akár akarta a terhességet, akár nem, ha elhal ingyen van a műtét.
7/12 anonim válasza:
#5 de ugyanaz. Akkor is, ha beteg a magzat, és amúgy meghalna. Akkor is, ha a nőt veszélyezteti. Ugyanaz a dolog. Erkölcsileg meg max neked más. Csak az a saját abortuszaidig számít, hogy mi róla a véleményed. Másokéban nem jelent semmit, hogy szerinted elfogadható-e erkölcsileg, vagy sem.
8/12 anonim válasza:
#4: Ha a befejezetlen vetélésre gondolsz (missed ab.), az tényleg ingyen van. Amúgy 5-össel értek egyet: technikailag majdnem ugyanaz, csak a lényegben van eltérés (az embrió már nem él). Igaz, vannak kacifántosabb esetek: pl. a kórházi szobatársam elindította az abortuszos procedúrát, de később kiderült, hogy beteg, nagy eséllyel amúgy is elvetélt volna és neki fizetős maradt. Ha jól tudom, rászorultsági alapon lehet kérni az összeg mérséklését.
9/12 anonim válasza:
8. akkor vajon miért nézik meg közvetlen a műtét előtt, hogy valóban élő terhességről van-e szó? kétlem hogy csak kíváncsiságból vagy mert eltérő lenne a műtéti folyamat 🤔
10/12 anonim válasza:
OFF: #9 Ez most hogy jön az én válaszomhoz? (8-as vagyok) Többek között a nő döntését és az adminisztratív részét is befolyásolja, hogy él-e az embrió. Az azért gáz lenne, ha kaparás közben derülne ki, hogy mégsem vetélt el. Igaz, nekem nem nézték ezt meg UH-gal a "kisműtét" előtt, gondolom mert egy közvetlenül előtte kiállított orvosi papírral mentem és nem egy friss vetélés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!