2 gyermek után ikrekkel vagyok terhes. Megtartanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Férjemmel van 2 gyermekünk, 4,5 és 2,5 évesek. Mindig 2 gyermeket szerettük volna, így vettünk házat, autót, mindent. Egyáltalán nem akartunk több gyermeket(védekezés mellett jött) ráadásul ikrek. (egyébként az elköttetés is szóba jött, de a női dokim a fiatal korom miatt egyelőre le beszélt róla) csak hogy értsétek mennyire nem akartunk több gyereket...még ha csak egy lenne megtartanánk, na de kettő?? Sem anyagilag nem bírnánk, új autó kéne, meg most lett már könnyebb a 2 kicsivel is, tudom hogy a kicsik is mire megszületnének már a kicsi is ovis lenne, de így is állandóan betegek, nagy mindnet haza hoz oviból 1 hét ovi - 2 hét itthon, és akkor még elkapná a 2 pici is, a gyógyszer árakról ne is beszéljünk. A kicsivel 2 éves koráig nem volt át aludt éjszaka, most hogy végre alszik megint jönne 2.... Ajjj de nehéz ez, nincs szívem megölni őket, de sem anyagilag, sem idegileg nem bírnánk. Ti megtartanátok őket? Volt valaki ilyen helyzetben? Bocsánat ha kicsit kusza lett, össze vagyok zavarodva teljesen.
2022. dec. 15. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
0%
70-es, en spec ilyen helyzetben a 10. heten csinaltatnek egy uh-t.
2022. dec. 20. 11:56
 72/80 anonim ***** válasza:
35%

64, nem találtam meg a szót, de köszönöm a javítást. Sajnálom, hogy magyar törvények értelmében nem lehet sima ikerterhességnél alkalmazni a redukciót.

Kérdező, sok erőt a felépüléshez. Javaslok családterápiát közösen, a párotokkal. Úgy könnyebb lesz a gyászfolyamat is. Szeressétek, becsüljétek a két nagyot, akik egészségesek. Ők a legfontosabbak. <3

2022. dec. 20. 15:28
 73/80 anonim ***** válasza:
9%
71 vagyok, nem ertem a lepontozast, 1-et megtartananak, mi van akkor, ha most mar csak 1 van?
2022. dec. 20. 16:02
 74/80 anonim ***** válasza:
82%
#73, mondjuk az, hogy karácsony jön, egyáltalán nem biztos, hogy 2 hét alatt el tudná intézni az abortuszt, ha mégis ketten vannak.
2022. dec. 20. 18:10
 75/80 anonim ***** válasza:
46%
El lehet kezdeni attól még intézni.
2022. dec. 20. 18:13
 76/80 anonim ***** válasza:
84%
#75, az ember idegzetének rohadtul nem tesz jót az utolsó pillanatig lebegtetett döntés. Ha valaki(k) végre döntésre jut(nak), azt támogatni kell, és nem a bizonytalanságát fokozni.
2022. dec. 21. 18:51
 77/80 anonim válasza:
80%

Sajnálom hogy meg kell hoznod ezt a nehéz döntést!.

Kitartást kívánok

(Én írtam az egészségügyi okokat)

2022. dec. 21. 19:17
 78/80 anonim válasza:
18%
Én még lehet 2 gyereket se fogok szülni erre a világra ilyen árak mellett,(1 re gondoltam) de ez én vagyok 25 évesen. (Aztán lehet később máshogy gondolom) Nem beszélve az egyéb más vonzatokról, hogy idegileg kileszel, nem marad időtök 2tőtökre stb.. A kockázatos szüléről (megterheli egy gyerek is a szervezetet) és a munkából való kimaradásról nem beszélve.. A ti döntsétek.. Ezt nem mi fogjuk tudni hogy nektek mi jó..
2022. dec. 22. 14:06
 79/80 anonim ***** válasza:
100%

78 2 oldallal ezelőtt leírta hogy nem tartják meg a babákat.

A gyerekvállalási elképzelésed irreleváns volt leírnod ide, nekik már amúgy is van ket gyerekük.

2022. dec. 22. 18:31
 80/80 anonim ***** válasza:
83%
Nem kérdés, hogy elvetetném.
2022. dec. 30. 01:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!