2 gyermek után ikrekkel vagyok terhes. Megtartanátok?
Èn vagyok, aki hasonlò helyzetben van..
Írjatok egy pro kontra listàt.
Tudom, hogy kicsit èrzèketlen, de muszáj tisztàn làtnotok..
Ez nem csak anyagi kèrdès.( de erôsen az is)
Engem rendkívül aggaszt a nem materiàlis rèsze is.
Hogy tudunk ennyi gyerekre idôt szànni, vagy a tanulásra.
Hogy tudom megoldani az intèzemènyekbe való eljutàst.
Hogy fogok dolgozni, ideglieg ( anyagit nem is beszèlve) hogy fogom birni az itthon töltött idôt pluszban.
Ennyigyerek mellett milyen munkaerôpiaci lehetôsègeim vannak, ezt tudjuk-e vàlllani.
Betegsègek..
A fèrjem legnagyobb fèlelme az èn egèszsègem, ès. Aterhessèggel, szülèssel jàró kockàzatok.
Mi van, ha ittmarad 4!!!!! Gyerekkel..
Tettünk lèpèseket abba az irànyba, ha vele törtènik valami.. ès èn maradik 4 gyerekkel.
Mondjuk èn most így 2 hèt alatt feldolgoztam, hogy 2 jön, pedig a 3. 1 gyereken is nagyon sokat gondolkodtunk a fenti listàval, ( ugye nekünk a 3. Tervezett volt, ennyiben màs)
Ha èn 2 gyrekre rendezkedtem volna be nagyon fàjó, de mèg 2 gyereket nem vàllalnèk be. 3. Gyereket talàn, de 2-t nem.
De ez en vagyok a fenti kis felsorolàsommal erre jutnèk.. ab. Ellenzôk pedig nyugodtan lepontozhatnak, nem nekik kell helytàllni egy ekkora családdal.
Egyèbkènt a döntèsünk mellett is nagyon fèlek.
"Sem anyagilag nem bírnánk"
Emiatt a mondatod miatt nem.
Hidd el, egyik gyerek sem lakik jól a szeretettel!
Nem.
Mindenképp hatalmas kockázat egy ikerterhesség.Sokkal jobban ki vagy téve mindenféle szövődménynek
Van 2 másik akit el kell látnod
55-ös, még babakorban elmegy az örökölt cucc... De azért óvodás, kisiskolás kortól már bőven elhasználják a gyerekek a dolgaikat, a kamaszkorról ne is beszéljünk, ahol azért már bőven vannak kritériumaik is, hogy mit vesznek fel, mit hordanak szívesen. Hidd el, egyik 13-14 éves kiskamasz sem ugrálna örömében, hogy a testvére leselejtezett, széttaposott cipőjét hordhatja, vagy hogy sosem kap új ruhákat, cserébe övé lehet a szétmosott, kibolyhosodott felső a tesóról.
Itt nem arról van szó, hogy lenne 1-2 át nem aludt éjszaka, vagy az első években nem repülővel járnának nyaralni, hanem csak a helyi strandra. Miért jobb nélkülözésre vállalni 4 gyereket, mint tisztességgel felnevelni a már 2 meglévőt?
Amikor az első kettő gyermeket vállaltátok akkor sem tudtatok előre pontosan mindent. De az előzetes terveitek szerint megtartottátok őket, és azóta a növekedésüknek megfelelő problémákat, nehézségeket a tőletek telhető módon kezelitek. A gyerekek a szülők egymás iránti szeretetében érzik magukat biztonságban. Ezért az a fontos kérdés mennyire erős a szeretet köztetek. Ha erős a kapcsolatotok, akkor képesek vagytok még kettő gyermeket felnevelni, de szükséges a közös döntés. Ez egy életbe vágó kérdés mivel a közös gyermekeitekről kell döntést hozni. Ha az életet választjátok, nyilván sok megoldandó feladat vár rátok. Ha nem vállaljátok az újabb gyermekeket sokszor eszetekbe juthat, mi lett volna ha..??
Ezért kereshető olyan megoldás esetleg amivel a megfogant gyermekeknek élet esélyt adhattok. Mert vér a véretekből, és a ti génjeitekből lettek. Értékesek.
Ha gyenge a kapcsolatotok akkor valóban egyedül rajtad múlik az életük. Vállalod-e a küzdelmet értük?
Olyan döntést hozz amiben a szívednek békessége van! Anya vagy.
58-as, az ételt honnan kapja meg a négy gyerek? A cipőt, télikabátot, az esélyt!, hogy lehessen valaki, mert tudják támogatni, fejleszteni, ha kell, sportra járatni.
Ja, sehol, mert nem lenne rá pénz.
Plusz: az első kettőt VÁLLALTÁK, felkészülten, az ikrek meg védekezés mellett, NEM AKARVA "csúsztak be". A kettőt ne hasonlítgassuk már egymáshoz, mert köze nincs A-nak a B-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!