2 gyermek után ikrekkel vagyok terhes. Megtartanátok?
Nem értem az ilyen kérdéseket, itt úgyis valaki azt fogja írni, hogy igen, valaki meg nem.
Ezt otthon kell megbeszélni, most mert írtál 3 mondatot magatokról, attól még senki nem tudja hogy éltek.
"Amúgy meg nehogy ezen múljon bárkinél hogy megtartja-e a már élő terhességét"
Ja, tehát 2022-ben még ott tartunk, hogy annyi elvárás sincs, hogy tápanyagban elégséges ennivalót tudjunk a gyerek elé tenni? Mert nyilván meg lehet enni a paprikás krumplit, de abban kb. semmi tápanyag és vitamin, ha folyton ilyet eszik az ember, akkor semmit nem visz be konkrétan a szervezetébe, ami hosszú távon nagyon egészségtelen.
Azért nehogy ott tartsunk már, hogy még a legalapvetőbbet, a normális táplálkozást se tudjuk megadni a gyereknek, te komolyan a ló túloldala vagy, ha szerinted ez normális dolog.
22 nekem más az értékrendem még most 2022-ben is.
Igen, én örülök, hogy élek annak ellenére, hogy szerinted gyerekkoromban nem jutottam megfelelő minőségű táplálékhoz.
Atya isten ezek a pontozások, válaszok....
Nekem nem lenne az a pénz.
Te is írod, hogs sem anyagilag, sem idegileg nem bírnátok. Akkor mi a kérdés?!
Hú, de átérzem. Pontosan ilyen helyzetben lennék, ha terhes lennék.
Biztos seggre ülnék, de megtartanám őket.
Uhhh. Mintha én îrtam volna,
2,5 éves a kicsi
4,5 a nagy
2 évig agyaltunk a 3. Gyereken ( ez a különbség.. hogy hagytunk 3 hónapot a gyes lejártáig, ha összejön lesz, ha nem nem..
Rettegtem, hogy ikrek lesznek, emiatt is hezitáltunk sokat.
Nah mi lett?
Nyilván ikrek.
Annak ellenére, hogy terveztük, nálunk szóba került az, hogy nem trtjuk meg.
A 4 az nem 3….
Nagyon nem.
Viszont én így, hogy akartam és tudatosan jött… csak nem úgy, ahogy gondoltuk..nem lettem volna képes elvetetni….
Amúgy nekem még mindig nincs átaludt éjszakàm..
Anyagiak aggasztanak, hogy hogy tudok majd egyáltalán dolgozni ksőbb így.
Egy fizuval ennyit birunk-e(most elvagyunk vele)
Megtartanám.
Tudom ez idéglenes de az adókedvwzmény wlég sokat vissza adna.
Neked nem vonnának adót a férjed meg visszakapna 33 ezret gyerekekként
Ha hivatalosan dolgoztok akkor + 132 ezer + a te adód kb 50 ezer
Nem sok de nem is olyan kevés
De amúgy ha egy porcik@d sem szeretné, akkor ne tarsd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!