Teljesen készen vagyok idegileg. Lehet terhes vagyok erre itt van a rezsiemelés aug 1-től. Ti megtartanátok ebben a káoszban?
Figyelt kérdés
Huszonéves vagyok és exemmel május végén voltam együtt utoljára, egyszer már volt vérzésem azóta de most még nem jött meg. Fogok tesztelni de reggeli vizeletből. Van aki hasonló cipőben jár?2022. júl. 15. 16:42
1/22 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akarok, hanem sorstársakkal beszélgetni vagy akik empatikusak.
2022. júl. 15. 16:43
2/22 anonim válasza:
Hát nem attól tenném függővé a terhességemet, hogy mennyi lesz a rezsi.
3/22 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ha az utolsó aktus óta menstruáltál.
Felesleges hiszti, csak késik a menzeszed, nem érdemes kombinálni.
4/22 A kérdező kommentje:
Jó csak egyedül a babával is esélyem sincs arra hogy ne anyám nyakára szüljek (barátnőm megmondta babával senki nem akar a lakótársam lenni).
2022. júl. 15. 16:46
5/22 A kérdező kommentje:
Remélem hogy csak késik, több ismerősömnek 2x is megjött és terhesek voltak.
2022. júl. 15. 16:47
6/22 anonim válasza:
Én nem attól tenném függővé, hogy itt mit mondanak. Mindenesetre, ha az apa azóta "ex" lett, az egy érv a megtartás ellen. De ha szeretnél egyedülálló anya lenni, annak minden nyűgével, akkor tartsd meg.
N
7/22 anonim válasza:
Nem tartanam meg igy hogy apja se lesz.. neki is rossz ugy, penz se lesz, part talalnod is nehezebb lesz
8/22 anonim válasza:
Nincs mit megtartani volt mensid
9/22 A kérdező kommentje:
reggel tesztelek, megirom mi lett.
2022. júl. 15. 17:08
10/22 anonim válasza:
Ha májusban volt a kérdéses aktus, akkor a mostani vizeletből is egyértelmű, ha terhes vagy, nem kell hozzá reggelig várnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!