2 gyermek után ikrekkel vagyok terhes. Megtartanátok?
Mert sokan tényleg így állnak hozzá, hogy nem számít.
Mindig lesz majd valaki, aki segít, megszánja őket 1-2 ingyen ruhával, cipővel. Akár rokonok, nagyszülők, akár a szomszédok, védőnő, más kisgyerekes ismerősök.
Látod, itt is az van, hogy nem kell az ikreknek új holmi, jó a megörökölt. De olyan kérdést is láttam, ahol az volt a válaszok között, hogy "az újszülöttet nem a pénz teszi boldoggá". Nagyon torz 1-2 embernek a világnézete.
Szia! Van lehetőség 1 picit is megtartani, ha úgy érzitek három gyereket még bevállalnátok. Ilyenkor a gyengébbnek látszó magzatot egy, a másikra kíméletes megoldással elölik.
Nem hangzik szépen, tudom. De sokan vannak, akik hármasiker terhességnél elvetetnek egyet, hogy legalább a másik kettő egészségesen és biztonságban kifejlődhessen, mert 3 babánál nagyobb eséllyel lesznek olyan komplikációk, amik akár mindegyik baba életébe kerülhetnek. Így nem kell kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!