2 gyermek után ikrekkel vagyok terhes. Megtartanátok?
"egyébként az elköttetés is szóba jött, de a női dokim a fiatal korom miatt egyelőre le beszélt róla"
. Gondolom, nem Magyarországon éltek, mert itthon 3. gyerek után, 40 év felett lehet kérni, ez alatt nem lebeszélés kérdése, a törvény nem engedi.
Kerdező, nálam nem lenne kérdés hogy megtartsam-e. Én egyébként szegény nagycsaládban nőttem fel, és bár sokszor volt rossz érzés, hogy nincs annyi pénzünk, mint másoknak, alapvetően inkább azt sajnáltam, hogy a többieknek minek kell azzal a sok drága dologgal foglalkozni, és nem mondjuk kirándulni, vagy strandolni...
Viszont hogy lehetséges hogy vedekezés mellett terhes lettél? Nagyon ritkán hallok olyat, hogy tényleg így volt.
11-es. Nem Magyarországon élünk, azért nem is írtam ilyen csok meg ilyeneket, mert még ezzel a "lehetőséggel" sem tudnánk élni.
12-es-hormonmentes spirálom van/volt
A terhesség csoda, de a meglévő család (és főleg a gyerekek) érdekét is nézném. Én nem tartanám meg. Nem nélkülöztem gyerekként, de voltak időszakok, amikor a heti egy csoki volt a nasi és örültünk neki.
Mi 2 gyerekre építkeztünk, berendezkedtünk, megszületett közben mindkettő és mindenünk megvan, ami szükséges, néha kis kényeztetés is belefér. Egy újabb gyerekkel a házat, a kocsit nekünk is cserélni kéne. Dupla gyerekkel pláne. Mi eldöntöttük, hogy a két gyerekünknek az a legjobb, ha őket nézzük és nem nyújtózkodunk tovább a lehetőségeinknél. Nem tartom szívtelenségnek szeretni őket és lemondani egy lehetséges új gyerekről, akihez semmi kötődés vagy felelősség nem fűz.
"inkább azt sajnáltam, hogy a többieknek minek kell azzal a sok drága dologgal foglalkozni, és nem mondjuk kirándulni, vagy strandolni."
Te miről beszélsz, ember? Ha nektek telt kirándulásra és strandolásra, akkor baromira nem voltatok szegények. Azért, mert nem Görögországban nyaraltatok meg nem volt minden szobában TV-tek, nem voltatok automatikusan szegények, szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget.
Mi szegények voltunk (5-ös vagyok), és soha az életben nem voltunk se kirándulni se strandolni, hiszen oda el kell jutni, ami pénz, belépőt kell venni, ami pénz és esetleg szerencsétlen gyereknek venni egy gömb fagyit, ami pénz.
Egy átlag 6 gyerekes magyar családnak a strand és kirándulás luxus.
Tudod, mit jelent szegénynek lenni? Hogy nem eszel tápláló ételt, csak paprikás krumplit egész héten és télen lyukas csizmában jársz, ami beàzik, mert nem telik minden gyereknek minden évben új csizmára. Nem az, hogy strandra jártok külföld helyett...
Ma 4 gyereknek és 2 felnőttnek csak az étkezése felemészt egy fizetést...
Ami azt írja, hogy megtartaná, az nem olvasta azt a részt, ahol a kérdező azt írja, nem bírnák anyagilag?
Felétek ingyen adnak ennivalót a boltban?
16 te felreertettél. Kirándulas nekem nem egyenlő az elutazással szallással mindennel. Hanem diákként (akkor még 70%os kedvezménnyel) szomszédos városba lófrálni. Ez tini koromban, mikor már dolgoztam nyári szünetben.
Mi a közeli tóhoz jártunk strandolni ahol nem volt belépő.
Ja, nekem is egy szezonra egy cipőm volt, és hétközben nálunk is paprikás krumpli volt, vagy krumplis tészta, vagy a menza még régebben, de 8 évesen nem izgatott, hogy nem párolt spárgát eszek meg lazacfilét. Amúgy meg nehogy ezen múljon bárkinél hogy megtartja-e a már élő terhességét mert fikarcnyit nem érzem jobban magam csak attól, hogy ma már megtehetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!