2 gyermek után ikrekkel vagyok terhes. Megtartanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Férjemmel van 2 gyermekünk, 4,5 és 2,5 évesek. Mindig 2 gyermeket szerettük volna, így vettünk házat, autót, mindent. Egyáltalán nem akartunk több gyermeket(védekezés mellett jött) ráadásul ikrek. (egyébként az elköttetés is szóba jött, de a női dokim a fiatal korom miatt egyelőre le beszélt róla) csak hogy értsétek mennyire nem akartunk több gyereket...még ha csak egy lenne megtartanánk, na de kettő?? Sem anyagilag nem bírnánk, új autó kéne, meg most lett már könnyebb a 2 kicsivel is, tudom hogy a kicsik is mire megszületnének már a kicsi is ovis lenne, de így is állandóan betegek, nagy mindnet haza hoz oviból 1 hét ovi - 2 hét itthon, és akkor még elkapná a 2 pici is, a gyógyszer árakról ne is beszéljünk. A kicsivel 2 éves koráig nem volt át aludt éjszaka, most hogy végre alszik megint jönne 2.... Ajjj de nehéz ez, nincs szívem megölni őket, de sem anyagilag, sem idegileg nem bírnánk. Ti megtartanátok őket? Volt valaki ilyen helyzetben? Bocsánat ha kicsit kusza lett, össze vagyok zavarodva teljesen.2022. dec. 15. 12:39
42/80 anonim válasza:
Igen, voltam ilyen helyzeben. Már 15 évesek múltak idén. Egy 8 és egy 4 évesem volt amikor terhes lettem ikrekkel, egy bizonyos kúp használata mellett... szóval nem volt tervezve. Ezt nektek kell eldönteni.. s ez egy egy nagyon nehéz döntés.
43/80 anonim válasza:
42, hogy viselted az elso par evet, miutan megszulettek az ikrek?
44/80 anonim válasza:
Öszintén? Sokkal nehezebbre számítottam. Egész jól és gyorsan eltelt :) Persze fárasztó volt, néha macerás ezt nem tagadom. Elöfordult a zombi üzemmód :D De így visszagondolva szép évek voltak. Minden kornak megvan a maga szépsége amit épp akkor nem lát igazán az ember mikor benne van. De gyorsan telnek az évek. Èn is sokszor mondtam, ezen túl kell lenni ez most egy ilyen korszak.. Hatalmas erö lakozik bennünk amiröl nem is tudunk.
45/80 anonim válasza:
Nem tartanám meg, hogyha mindennel két gyerekre és nem négyre! vagyunk berendezkedve.
Van ikerpár a családban, dupla meló, az egyik ráadásul nem teljesen egészséges, szóval az még rátesz egy lapáttal.
És ott tesók sincsenek, csak ők ketten de még így sem könnyű.
46/80 anonim válasza:
Azt kérdezte a kérdezö ki volt már ilyen helyzetben, én leírtam, hogy voltam, ezen mit kellett lepontozni?! Jesszus... nem véletlen, hogy szinte sosem kommentelek.
47/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. dec. 16. 21:40
49/80 A kérdező kommentje:
Azt amit én. Könnyebb lenne, ha ő egy kicsit erre, vagy arra húzna.
2022. dec. 17. 07:36
50/80 anonim válasza:
Őszintén megmondom, ha tudod, hogy nem bírnátok anyagilag, nem értem, mi a kérdés. Éhezni akartok, nélkülözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!