Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon nagyon nehéz helyzetben...

Nagyon nagyon nehéz helyzetben vagyok, nem tudom, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem kioktatásra és ítélkezésre van szükségem.

8 éves kapcsolat, nem terveztünk sosem házasságot, én sem akartam, és ő sem.

2 éve szóbakerült a családalapítás, de úgy voltam vele, hogy várjunk egy kicsit, mégsem a covid kellős közepébe kell szülni.

Össze is jött idén, most vagyok 10 hét 4 napban.

Tegnap este 5 óra magasságában közölte velem a párom, hogy meggondolta magát, neki nem kell gyerek, és ő most elmegy inkább.

Meglepődtem. Lesokkolódtam.

Kérdeztem tőle, hogyha elvetetném, akkor velem maradnál?

A saját kérdésemet nem hallottam, annyira sokként ért.

Mondta, hogy így sem maradna mellettem, mert nem tudná végig vinni velem azt, hogy rám jön a depresszió meg a sírás emiatt, és nincs kedve a rossz hangulathoz.

Nem tudom mit tegyek, eddig 3x hallottam a szívhangját, nem tudnám ellökni magamtól, de egyedül felnevelni sem, sem lelkileg sem anyagilag nem bírnám, nagyon ragaszkodok hozzá, imádom, foggal-körömmel kapaszkodok belé, de mégsem.. Fogalmam sincs, tegnap egész éjjel az öngyilkosság járt a fejemben, rengeteget sírtam, úgy érzem, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj.

Aki volt ilyen helyzetben, az kérem ossza meg velem a tapasztalatát

2022. szept. 17. 09:40
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%

#37! Nekem aztán nem jobb. Mindenkinek megvan a maga hobbija. Neked a regényírás. Nincs ezzel semmi baj😉

2022. szept. 17. 18:48
 42/46 A kérdező kommentje:
Ezen a történeten nincs mit fokoznom, ennyi minden, a kérdésekre válaszoltam.
2022. szept. 17. 20:34
 43/46 anonim ***** válasza:
21%

Márpedig az apukát lehet kötelezni gyerektartásra és mindjárt megvan oldva azanyagi nehézség. A szülők, nagyszülők meg segíteni fognak!

A pelenka a legnagyobb kiadás az egész babával kapcsolatban, ruhácskát, cipőt, gyerekágyat, kocsit stb olcsón lehet másodkézből vásárolni.

2022. szept. 18. 02:38
 44/46 anonim ***** válasza:
90%
Na mert aztán a gyerektartásból meg van oldva az anyagi nehézség... 50.000 Ft-ot fizet a gyerekem apja, semmire nem elég, maradjunk ennyiben. Pláne ha a kérdező nem is dolgozott, és nem kap CSED-et/GYED-et, akkor kitörölheti a gyerektartással. Én még jól is jártam az 50.000-rel, a bíróság általában 20-30-at ítél meg, nekem az apja önként adja. A kérdező gyerekének az apja nem fog ennyit fizetni azok alapján, amiket itt leírt róla.
2022. szept. 18. 10:59
 45/46 anonim ***** válasza:
38%
Kedves Kérdező! Én a helyedben megtartanám. Nem szégyen segítséget kérni - segítő szervezetektől sem. Fontos, hogy a soraidból az érződik, nagyon megviselne az abortusz. Minden jót kívánok!
2022. szept. 18. 11:42
 46/46 anonim ***** válasza:
47%

Sajnálom ez 8 év után borzasztó lehet 😔

Az anyagiakat gondold át,írd össze. Gyerektartásnak is nézz utána mennyit kapnál azt is be kell vasalni. Védőnőt kérdezd meg tudna-e segíteni,adni ezt azt. Bölcsit hívd fel,legkorábban mikor mehetne,az egyedülállók a lista elején szoktak lenni.

2022. szept. 19. 13:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!