Nagyon nagyon nehéz helyzetben vagyok, nem tudom, hogy mit tegyek?
Nem kioktatásra és ítélkezésre van szükségem.
8 éves kapcsolat, nem terveztünk sosem házasságot, én sem akartam, és ő sem.
2 éve szóbakerült a családalapítás, de úgy voltam vele, hogy várjunk egy kicsit, mégsem a covid kellős közepébe kell szülni.
Össze is jött idén, most vagyok 10 hét 4 napban.
Tegnap este 5 óra magasságában közölte velem a párom, hogy meggondolta magát, neki nem kell gyerek, és ő most elmegy inkább.
Meglepődtem. Lesokkolódtam.
Kérdeztem tőle, hogyha elvetetném, akkor velem maradnál?
A saját kérdésemet nem hallottam, annyira sokként ért.
Mondta, hogy így sem maradna mellettem, mert nem tudná végig vinni velem azt, hogy rám jön a depresszió meg a sírás emiatt, és nincs kedve a rossz hangulathoz.
Nem tudom mit tegyek, eddig 3x hallottam a szívhangját, nem tudnám ellökni magamtól, de egyedül felnevelni sem, sem lelkileg sem anyagilag nem bírnám, nagyon ragaszkodok hozzá, imádom, foggal-körömmel kapaszkodok belé, de mégsem.. Fogalmam sincs, tegnap egész éjjel az öngyilkosság járt a fejemben, rengeteget sírtam, úgy érzem, hogy kicsúszott a lábam alól a talaj.
Aki volt ilyen helyzetben, az kérem ossza meg velem a tapasztalatát
#28.
Köszönöm szépen, megpróbálom, hátha.
#30.
Nagyon szépen köszönöm neked is, de úgy érzem, hogy nem fogom bírni.
Mintha érezné a magzat, hogy valami nem oké, elkezdtem iszonyat görcsölni.
5 évig terveztük, 6 hónapig “dolgoztunk” rajta, majd amint pozitív lett a tesztem a párom az utolsó szögig összepakolt és elment.
Hajnal kettőre viszont már otthon volt sírva, mondván bepánikolt, sajnálja és nem gondolta komolyan.
Azóta 3 hónapos a fiúnk, jobb társat nem is kívánhattam volna az egész (nekem nagyon nehéz) terhesség alatt és azóta sem.
Hát az én férjem is szokott bepánikolni dolgok miatt, de ha ezt velem játssza el, nem hiszem, hogy hajnal 2-kor be tudott volna jutni a lakásba.
Még csak 3 hónapos a kisfiatok, szóval ilyen kezdet után sok jóra ne számíts...
Lepontozhattok századszor is,de attól még ti vagytok a hülyék, hogy etetitek a trollt.
Nem a #22 vagyok, hanem a #3, #14, de én szívesen leírom, hogy lehet eljutni erre a következtetésre. Azon kívül, amiket már írtam: "Azt hittem, bemegyek a védőnőhöz, hogy mégsem kell..." Ja, pont így ír az a nő, aki pár órával előtte még itt rinyált, hogy megöli magát, meg nem tudná ellökni magától, imádja,blablabla😂😂😂 Komolyan nem veszitek észre, hogy a szívhang törvény kifugurázása zajlik éppen? Kezdődött azzal, hogy ő már 3x hallotta a szívhangját...
Hú, micsoda fordulat! A kérdező görcsölni kezdett! Úgy izgulok, mi fog történni! Ja, nem. Természetesen elvetél, mint az összes többi gyikes kamu regényben szoktak🤦🏽♀️
#36.
Ha esetleg úgy érzed, hogy jobb lesz a lelkednek, akkor szívesen megmutatom neked a leleteimet 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!