Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?
Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?
Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...
Ki beszélt itt vibrátorról?!
Gratula az értelmező olvasásoz!
Na visszatértem, látom már nem csak engem fikáztok hanem egymást is, eléggé alja szokás, de azért leírom mi történt.
Befeküdtem, megultrahangoztak, a baba addigra meg is halt, vagyis hát nem hallottuk hogy ver a szíve, nődoki ezt gondolom sejtette, ahogy mi is hisz nem fejlődött, de mint írtam nem adott semmiféle útmutatást, de tessék itt van az eredmény. Délután felrakták a laminariat (előtte kaptam érzéstelenítőt, de így is éreztem egy szúrást) másnap megműtöttek, 2 napig erősen véreztem, ma 3-ik napra elmúlt. :) Szerencsére nem fájt, adtak egy rakat fájdalomcsillapítót meg méhösszehúzót szóval minden simán ment. :)) Amelyik szobában voltam, 2 nap alatt 6 ilyen 10 perces kisműtét történt, nagyon kedves volt mindenki, nem úgy mint itt, és ennek nagyon örülök. :) Aki műtött special ismertem is, tőle megkérdeztem hogy ezután hogy lehet a szex stb, mert itt ugye mindenki lenézi az embert ha házaséletet kíván élni na mindegy...
Azt mondta hogy (műtét után volt ez már 3 órával) mivel jól vagyok, nem szédülök, és tényleg semmi tünetem nem volt amiért benntartanának ezért azt reméli hogy gyorsan felépülök, kb azt mondta hogy meglátása szerint nem lesz gond. Ha eláll a vérzésem, hagyjak pár nap szünetet, aztán lehet pettingelni (mint írtam a kérdésben, nem akarunk felnyúlni a hüvelybe, de ezt se sokan értettétek meg) - szóval ülőfürdőt kerüljem a következô menstruáció végéig aztán ha ez 2 hét múlva lesz, hát akkor, kontroll után a nődoki adja áldását hogy óvszerrel közösülhetünk, mensi után meg mehet a babaprojekt. Ez nem egy hatalmas műtét, konkrétan egy mesterséges vérzés, és ha nincs komplikáció (visszamaradt szövetdarab, láz, gyulladás) akkor lehet szexelni. Ezt itt hagyom azoknak akik esetleg később rátalálnak a kérdésre és ugyanebben a cipőben járnak majd mint én.
Műtét után 1 nappal úgy éreztem mintha hirtelen minden terheshormon kiment volna belőlem (nyilván nem de fejen ütött), nem feszült a mellem, nem volt hányingerem, és ha tetszik ez a mondat nektek ha nem, terhesség alatt nem kívántam a szexet, azóta úgy tűnik visszatért a régi énem és én tényleg szeretem a szexet, ha szégyen ha nem. Nyilván ezek a "tüneteim" emellett még nem csináljuk, mert megviselt minket a dolog, főleg páromat, de tény hogy már nincs annyi hormon bennem ami befolyásol... Ismeretlenül nevezhettek trollnak vagy ostobának, csak a tényeket írtam le, tőlem szörnyetegnek is tarthattok, nem tudjátok mit érzek. Na mindegy, mocskolódjatok tovább, csak ezt szerettem volna leírni, további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!