Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után lehet pettingeln...

Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?

Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...

2021. nov. 15. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
0%
74es írd már le azt is hogyan meg használtál e segédeszközt. Kutyát nem érdekli. Mondjuk legalább a vibrátortól nem lesz gyereked hogy elvetethesd.
2021. nov. 17. 12:53
 72/76 anonim ***** válasza:
87%

Ki beszélt itt vibrátorról?!

Gratula az értelmező olvasásoz!

2021. nov. 17. 15:20
 73/76 anonim ***** válasza:
100%
Technikailag ugyanaz, egyébként meg tök más.
2021. nov. 18. 07:05
 74/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem védem, de sehol nem írta, hogy segédeszközt használt. Gondolom csak a csiklóját izgatta.
2021. nov. 18. 08:17
 75/76 anonim ***** válasza:
95%
70es is egy agyhalott, szerintem a kérdezővel üljetek össze ugyanolyan ostobák vagytok
2021. nov. 18. 18:38
 76/76 A kérdező kommentje:

Na visszatértem, látom már nem csak engem fikáztok hanem egymást is, eléggé alja szokás, de azért leírom mi történt.

Befeküdtem, megultrahangoztak, a baba addigra meg is halt, vagyis hát nem hallottuk hogy ver a szíve, nődoki ezt gondolom sejtette, ahogy mi is hisz nem fejlődött, de mint írtam nem adott semmiféle útmutatást, de tessék itt van az eredmény. Délután felrakták a laminariat (előtte kaptam érzéstelenítőt, de így is éreztem egy szúrást) másnap megműtöttek, 2 napig erősen véreztem, ma 3-ik napra elmúlt. :) Szerencsére nem fájt, adtak egy rakat fájdalomcsillapítót meg méhösszehúzót szóval minden simán ment. :)) Amelyik szobában voltam, 2 nap alatt 6 ilyen 10 perces kisműtét történt, nagyon kedves volt mindenki, nem úgy mint itt, és ennek nagyon örülök. :) Aki műtött special ismertem is, tőle megkérdeztem hogy ezután hogy lehet a szex stb, mert itt ugye mindenki lenézi az embert ha házaséletet kíván élni na mindegy...

Azt mondta hogy (műtét után volt ez már 3 órával) mivel jól vagyok, nem szédülök, és tényleg semmi tünetem nem volt amiért benntartanának ezért azt reméli hogy gyorsan felépülök, kb azt mondta hogy meglátása szerint nem lesz gond. Ha eláll a vérzésem, hagyjak pár nap szünetet, aztán lehet pettingelni (mint írtam a kérdésben, nem akarunk felnyúlni a hüvelybe, de ezt se sokan értettétek meg) - szóval ülőfürdőt kerüljem a következô menstruáció végéig aztán ha ez 2 hét múlva lesz, hát akkor, kontroll után a nődoki adja áldását hogy óvszerrel közösülhetünk, mensi után meg mehet a babaprojekt. Ez nem egy hatalmas műtét, konkrétan egy mesterséges vérzés, és ha nincs komplikáció (visszamaradt szövetdarab, láz, gyulladás) akkor lehet szexelni. Ezt itt hagyom azoknak akik esetleg később rátalálnak a kérdésre és ugyanebben a cipőben járnak majd mint én.

Műtét után 1 nappal úgy éreztem mintha hirtelen minden terheshormon kiment volna belőlem (nyilván nem de fejen ütött), nem feszült a mellem, nem volt hányingerem, és ha tetszik ez a mondat nektek ha nem, terhesség alatt nem kívántam a szexet, azóta úgy tűnik visszatért a régi énem és én tényleg szeretem a szexet, ha szégyen ha nem. Nyilván ezek a "tüneteim" emellett még nem csináljuk, mert megviselt minket a dolog, főleg páromat, de tény hogy már nincs annyi hormon bennem ami befolyásol... Ismeretlenül nevezhettek trollnak vagy ostobának, csak a tényeket írtam le, tőlem szörnyetegnek is tarthattok, nem tudjátok mit érzek. Na mindegy, mocskolódjatok tovább, csak ezt szerettem volna leírni, további szép napot!

2021. nov. 21. 19:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!