Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után lehet pettingeln...

Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?

Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...

2021. nov. 15. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
50-es tervben van, ezt a védőnő is mondta! Köszönöm hogy vannak azért akik megértenek.
2021. nov. 15. 20:56
 52/76 anonim ***** válasza:
40%
Nem csak a missed abot ismerjük, de attól még alap, hogy rosszul fejlődő terhesség esetén két független vizsgáló szükséges.
2021. nov. 15. 21:16
 53/76 A kérdező kommentje:
52- ezer helyen jártam a kórházban, nem hiszem hogy csak kettő volt aki látta a leleteimet...
2021. nov. 15. 21:21
 54/76 anonim ***** válasza:
98%
Nem a leletedet, az ultrahangot. Amikor megállapítják, hogy nem él a terhesség vagy valami miatt kóros a terhesség, két független vizsgálónak kell látnia és leírnia.
2021. nov. 15. 21:22
 55/76 anonim ***** válasza:
63%

Fél családom orvos, szülésznő, egészségügyis.

Te most direkt játszod a hülyét vagy tényleg ilyen hülye vagy?

Te pedig nagyon fura vagy. Alapfogalmakkal nem vagy tisztában, azt sem tudod mi miért van.

Amit leírtál annak se eleje, se hátulja nincsen, de ezt többen észrevettük, aztán hazugságot hazugságra halmozol.

Ha nem orvosi ajanlasra, akkor minek vetetted ela ygereket? tudod Te, hogy mit csinálsz egyáltálán, aztan most meg megint dugtok, megint gyereket akarsz.

Igen, annyi eszed lehetett volna, hogy megnézeted legalább 2-3 orvossal vagy magándokival.

"A Doki leblokkolt" - Valószínű, hogy szegény azért blokkolt le, mert ilyen hülyével még sosem volt dolga.

2021. nov. 15. 21:28
 56/76 anonim ***** válasza:
24%
55 vagyok vagy ah mégis igaz akkor nagyon rosszul fogalamzol, eljátszod, hogy nem ertesz semmit..
2021. nov. 15. 21:29
 57/76 A kérdező kommentje:
Minden papíromat vittem, az uh-t is. Itt csak te bizonygatod a szegénységi bizonyítványod 55-56! Fél családod orvos, mégsem értesz egy egyszerű mondatot. Sajnállak.
2021. nov. 15. 21:55
 58/76 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen esetben nem kell a védőnőhöz menni. A doki megkérdezi mit szeretnétek és ott elindul a procedúra. CSVSZbe csak akkor kell menni ha ha egészséges terhesség és te akarod elvetetni, de azt meg nem úszod meg csekk nélkül, hacsak nem vagy halmozottan hátrányos helyzetű.

Jó nagy kamu ez...

2021. nov. 16. 06:16
 59/76 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet hogy a saját védőnöjénél volt 2×ahova tartozik körzetileg??És nem a családsegitöbe?
2021. nov. 16. 06:58
 60/76 anonim ***** válasza:
33%
Élni nem lenne kedvem az abortusz után...
2021. nov. 16. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!