Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?
Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?
Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...
Fél családom orvos, szülésznő, egészségügyis.
Te most direkt játszod a hülyét vagy tényleg ilyen hülye vagy?
Te pedig nagyon fura vagy. Alapfogalmakkal nem vagy tisztában, azt sem tudod mi miért van.
Amit leírtál annak se eleje, se hátulja nincsen, de ezt többen észrevettük, aztán hazugságot hazugságra halmozol.
Ha nem orvosi ajanlasra, akkor minek vetetted ela ygereket? tudod Te, hogy mit csinálsz egyáltálán, aztan most meg megint dugtok, megint gyereket akarsz.
Igen, annyi eszed lehetett volna, hogy megnézeted legalább 2-3 orvossal vagy magándokival.
"A Doki leblokkolt" - Valószínű, hogy szegény azért blokkolt le, mert ilyen hülyével még sosem volt dolga.
Ilyen esetben nem kell a védőnőhöz menni. A doki megkérdezi mit szeretnétek és ott elindul a procedúra. CSVSZbe csak akkor kell menni ha ha egészséges terhesség és te akarod elvetetni, de azt meg nem úszod meg csekk nélkül, hacsak nem vagy halmozottan hátrányos helyzetű.
Jó nagy kamu ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!