Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?
Figyelt kérdés
Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?
Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...
2021. nov. 15. 18:51
41/76 A kérdező kommentje:
Így döntöttünk, szerintem ez nem ér több szót vagy magyarázatot.
2021. nov. 15. 20:07
42/76 anonim válasza:
Mi van a papirodra irva, mekkora volt az embrio 6-8-10 hetesen?
43/76 anonim válasza:
Szia bármi is az indok ez a ti döntésetek. Nekem missed ab volt és vérzés elmultával(kb 2hét)mehetett tovább a szex és még nem is védekeztünk. 2 nődoki szerint nyugodtan mehet a baba projekt. De természetesen kérdezz rá az orvosnál h ő neki mi az álláspontja.
44/76 A kérdező kommentje:
6 hetesen 2,8 mm, amire azt mondta hogy okés bár kicsit kicsi és utána is ennyi maradt. Valószínűleg később elvetéltem volna ha ezt most nem intézzük el és nem akarok félelemben élni, új lapokkal kezdek!
2021. nov. 15. 20:21
45/76 A kérdező kommentje:
43 köszönöm szépen a normális választ! Örülök hogy vannak ilyen emberek is akik segítenek és nem hülyéznek le.
2021. nov. 15. 20:23
46/76 anonim válasza:
Hát, érzésre ez kb pont olyan értelmes kérdező, mint amelyik délelőtt a 10 hetes magzat miatt aggódott.
47/76 anonim válasza:
Nekem 7+3 volt 15 mm, nem lehetett 6 hetesen 2.8...
48/76 anonim válasza:
És minden leleten ott van, hogy szívműködés látható? Ha nincs ott, akkor nem él.
49/76 A kérdező kommentje:
Oda van írva hogy élő. De nem növekszik, csökevényes. Tudom hogy pici, ezért írtam hogy ez így nem jó.
2021. nov. 15. 20:38
50/76 anonim válasza:
Valószínűleg a válaszolók többsége nem hallott még torzan fejlődő magzatról.
Csak az abortuszt ismerik, meg a missed abot.
Ha valami más tűnik fel a színen, azt már nem fogadják el.
Kérdező! Jól döntöttél, de jó lenne tudni, miért fejlődött csökevényesen! Egy genetikai tanácsadásra elmennék a helyetekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!