Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?
Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?
Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...
Bocs, de te egyébként teljesen hülye vagy?
Van egy elvileg kívánt terhességed. Az orvos elmondásod szerint nem mondott és nem javasolt semmit. Te meg fogod magad és másodvélemény nélkül elmész abortuszra a kívánt terhességeddel?
"Most ezen mi nem érhető?"
Az, hogy ez nem így működik.
1. Él a terhesség, de nem akarod megtartani, mert CSAK. Ilyen esetben kapsz egy beutalót a védőnőhöz, elmész, majd még egyszer elmész, kapsz egy csekket, befizeted, elveteted.
2. Nem él a terhesség. Ilyenkor nem kell védőnőhöz menni, hanem kapsz egy műtéti időpontot és helló.
És nekünk aztán tökre mindegy, mit csinálsz, csak marha érdekes a szitu, hogy elvileg van egy kívánt terhességed, fingod sincs., hogy él vagy nem él, az orvos nem mondott semmit, de te elmész elvetetni, mert "jaj alig van idő".
"A doki leblokkolt".
Téged meg annyira nem érdekel a saját, kívánt terhességed, hogy annyi eszed nem volt, hogy megkérdezd, hogy doktor úr, most mi a tök van? Vagy megnézesd egy másik orvossal? (Azt már meg sem merem említeni, hogy kóros terhességet minimum két szakorvosnak kell leírnia egyébként, tehát már itt sem állja meg a helyét a dolog)
Ez az egész sztori úgy sántít, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!