Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után lehet pettingeln...

Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?

Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...

2021. nov. 15. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
42%
Azért az sem semmi, hogy beteg a terhessége, de már azon jár az esze, hogy mikor nyalhatják ki....
2021. nov. 16. 12:49
 62/76 anonim ***** válasza:
95%
59es annak a védőnőnek semmi köze az abortuszhoz
2021. nov. 16. 16:44
 63/76 A kérdező kommentje:

Védőnőhöz tanácsadásra mentem. :) talán tiltva van okosok? Papírokat is ő intézte, beutalókat.

Igen, már a szexen jár az eszem, baj? Szúrja a lelked vagy miért gond ha én kívánom párom és viszont? :) És nem mellesleg a szex az utódnemzés egyik alapja, de gondolom ez is magas itt egyeseknek. A legnagyobb szarban sem volt olyan hogy kukán ültünk és kínosan bámultuk egymást, számomra kell párom közelsége, intimitás hogy újra a normális kerékvágásba kerüljünk. Szerencsére ő is ilyen, a szex a legjobb lelki gyógyszer, bár mi szexelni egy ideig nem fogunk, de igen, tervben van hogy ha már rendben leszek, orálozunk kölcsönösen. Nem tudtam hogy itt ennyi a rosszindulatú ember, inkább ti vagytok trollok, lehülyéztek, degradálóan viselkedtek velem meg még nonverbálisan oktattok is olyanról amiről fingotok sincs!

Volt 1-2 (mindenesetre egy kezemen meg tudom számolni) normális válasz ami a kérdésemre érkezett és nem személyeskedôen támadott, nekik köszönöm! A többieknek nem.

2021. nov. 16. 16:54
 64/76 anonim ***** válasza:
74%
Ahhaaa védőnőhöz tanácsadásra. peeersze most már elhiszem:-D Meg a védőnő a beutalókat. Én védőnő vagyok, érdekes, nekünk miért nem kell ilyeneket intézni? Érdekes...
2021. nov. 16. 17:51
 65/76 anonim ***** válasza:
86%
Az én vedonom az életben nem adott beutalokat... Eepve hagyjuk már h 6 hetesen 2. 6 mm volt, ez is csak egy hasrautes szerű szám, eleve akkor figyelni kellett volna mert túl pici volt már akkor, érdekes pontosan nem tudja leirni v lefotozni se a leletet se semmit, semmire nincs bizonyíték
2021. nov. 16. 17:54
 66/76 anonim ***** válasza:
67%
A személyes adatokat egy fekete vonallal ki lehet takarni 😂😂 szoval ez megint gyenge magyarazat lett, márpedig papir nélkül mondhatsz bármit kutya nem hiszi el
2021. nov. 16. 19:40
 67/76 anonim ***** válasza:
82%

6 hétig igenis jó lenne kibírni szex nélkül. Sok kommentelőt se értem, akik szerint 2 hét után már lehet.

Ha az orvos azt mondja 4-6 hét, akkor mire fel mondjátok, hogy az túlzás? A szervezetnek regenerálódni kell. Azért is kell visszamenni kontrollra, hogy megnézzék milyen gyorsan jösz helyre, attól függ az a 4-6 hét, ez csak egy ovodásnak nem világos.

Amúgy kva visszataszító a kérdező is, abortusz után már kinyaláson meg hasonlókon jár az esze, nem tudom, nekem is meglódultak a hormonjaim a műtét után és nagyon kívánós voltam, de valahogy mégse tudtam volna.

De hát mások vagyunk..bár nekem az abortusz saját döntés volt, te meg azt írod nem fejlődött a magzat ezért vettél el, akkor meg pláne nem értem, h ennyire érzéketlenül hogyan tudsz már csak a bszásra gondolni.

2021. nov. 16. 21:43
 68/76 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a 14 héten megszakított terhesség után is azt mondta a dokim, a vérzés elmúltával lehet házasélet, és 1 mensi után lehet próbálkozni a babával.

Minden doki mást mond, általában az idősebb mond 6 hetet és, 3-6 hónap várakozást a próbálkozásra.

2021. nov. 16. 21:51
 69/76 anonim ***** válasza:
34%

Két hét az általános ajánlás, csak néhány doki leragadt egy kicsit 30 évvel ezelőtt.

Azért egy szülés meg egy 7-12 hetes terhességmegszakítás nem ugyanaz. A méhszáj 2 hét alatt simán visszazáródik, a vérzés elmúlik, a nyálkahártya regenerálódik.

Egyébként megjegyzem, a szülés utáni 6 hét is túlhaladott egy kissé.

2021. nov. 16. 22:06
 70/76 anonim ***** válasza:
30%

Nem mindegy nektek hogy missed ab vagy sem? A kérdésére válaszoljatok!

Kérdező. Én abortusz után két nappal már maszturbáltam. Nem lett bajom. Szereintem mehet a petting és az orál, csak finoman.

2021. nov. 17. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!