Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után lehet pettingeln...

Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?

Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...

2021. nov. 15. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:
Világosan leírtam hogy él. Többször is, olvasni tanuljatok meg, meg értelemzni. Nem kaptam csekket. Nem kellett fizetni csak a covid teszteket. Nem fejlődött azóta sem. Troll vagyok? Miért? És miért olyan érdekes ez ha nem a kérdésemre válaszoltok? Szerintem ti direkt szivattok itt, mert olyan a kérdésem ami nektek nem tetszik. Szeretnénk babát, és párommal jó lenne majd szeretkezni is valamikor... De addig petting marad. Sajnálom hogy ez lett, de egy gyereket szeretnék csak és tényleg nem akarom hogy beteg legyen, a mostani az.
2021. nov. 15. 19:46
 32/76 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen nincs, amiket te leírsz.
2021. nov. 15. 19:46
 33/76 A kérdező kommentje:
2 nőgyógyásznál voltam. Az egyik állapította meg a terhességet aminek örültünk is. A másik később ultrahangozott 6-8-10 hetesen. Nem értelek titeket, mi sántít meg mi nem... Jogilag rendben vagyok, műtenek aztán helyre rázódik minden.
2021. nov. 15. 19:48
 34/76 anonim ***** válasza:
66%

A kérdésedre is válaszoltunk, csak kicsit megakadt a szemünk a hülyeségen.

Nőgyógyászaton dolgozom, orvos vagyok, ilyen a világon nincs, hogy egy orvos azt mondja, hogy ez magzat nem fejlődik és abortuszra kell menni.

Az a minimum, hogy másodvélemény.

Egyszerűen csak nem értjük a sztorit, mert ez normális esetben nem így működik. Vagy te értelmezel valamit nagyon félre, vagy nem tudom, de ez így nem állja meg a helyét.

2021. nov. 15. 19:49
 35/76 A kérdező kommentje:
34-es nem is mondta hogy abortuszra kell menni de azt sem hogy nem. Csak azt mondta hogy nem fejlődik, hogy valami nincs rendben. Nem tanácsolt semmit, mi döntöttünk mert ez világos számunkra. Nem tudom hogy működik alap esetben, nekem ez az elsô ilyenem, ezért van ennyi kérdés bennem.
2021. nov. 15. 19:52
 36/76 anonim ***** válasza:
75%
Dokitol nem kerdezed meg mert nagyon intim de ide kiirod orszag világ elé hogy kinyalhatnak e hát gratulálok 😂😂😂
2021. nov. 15. 19:53
 37/76 anonim ***** válasza:
85%
Sosem láttam még olyan dokit aki ennyiből leblokkol, szerinted hány ilyet látott már?? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. nov. 15. 19:54
 38/76 anonim ***** válasza:
73%

De hogy lehet világos a számodra valami, amiről ezek szerint nem kaptál még csak normális felvilágosítást sem?

Nem tudom, nekem felnőtt emberként teljesen alapvető dolog, hogy mielőtt egy műtétnek vetem alá magam, azért szeretnék tájékozott lenni, hogy miért van szükség rá, mi a menete stb.

Ezt furcsálljuk, hogy nem kaptál smemi infót és elmész elvetetni. Ez tökre nem kerek, de ha te ezt így jónak érzed, hát egészségedre.

2021. nov. 15. 19:54
 39/76 anonim ***** válasza:
83%

Elveteted a gyereket úgy, hogy azt se tudod, mi van vele pontosan, de a legnagyobb problémád már most a szex.

Kérdező, és ha genetikai probléma? Miért nem fejlődik, és mi az pontosan, hogy nem fejlődik? Ez nem vicc vagy valami játék. Komolyan nem vizsgáltattad ki teljes körűen?? Leblokkolt a doki?? Mi van? És akkor ennyi, ez neked oké? Ne haragudj, de nehéz elhinnem, hogy ilyen létezik.

2021. nov. 15. 20:01
 40/76 A kérdező kommentje:

36-os ez anonim, elég perverz vagyok alap esetben de idegenek előtt meg sem merek szólalni néha 😅

37-akkor nem leblokkolt csak nem akart beleszólni a döntésbe.

38-as még nem műtöttek, elolvastam a betegtájékoztatót de nem írtak le benne mindent. Ez meg elég intim téma. "Házasélet kerülendő" - ez nem igazán pontos tudod? Aznap lesz még konzultációm a dokival de nyilván szerettem volna előtte is felkészült lenni hogy mi vár rám. Mert eddig csak dióhéjban tájékoztattak, van egy csomó kérdőjel.

2021. nov. 15. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!