Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után lehet pettingeln...

Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?

Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...

2021. nov. 15. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
10-es bocs, nem láttam. Nem vetéltem és nem tudom mi az a missed ab. Monitoron látta a doki hogy nem fejlődik és emellett döntöttünk hogy elvetetjük. Ez "miseed ab"? Miért nem magyarul írják?
2021. nov. 15. 19:17
 12/76 A kérdező kommentje:
*missed
2021. nov. 15. 19:17
 13/76 anonim ***** válasza:
100%
Az, amit leírtál, az a missed ab.
2021. nov. 15. 19:19
 14/76 A kérdező kommentje:
13 akkor a missed ab ugyanaz mint az abortusz. Nem mondta doki hogy elvetessük, de azt sem hogy ne. Igazából mi döntöttünk így mert nem akartam hogy beteg legyen aztán kifutunk az időből. Na mindegy, akkor ezek szerint lehet orgazmus meg petting ha már jól érzem magam. :)
2021. nov. 15. 19:23
 15/76 anonim ***** válasza:
21%
Most akkor missed ab vagy nem? Mert ha nem, akkor kell fizetni, családsegítőbe menni stb.
2021. nov. 15. 19:25
 16/76 A kérdező kommentje:
15 nem tudom, már van időpontom a hétre, de miért fontos ha ugyanaz a kettő? Mindkettő kaparás nem? Vagy a missed ab valami spéci műtét?
2021. nov. 15. 19:27
 17/76 A kérdező kommentje:
Nem fizettem, csak a covid tesztek lesznek 30 ezer forint.
2021. nov. 15. 19:28
 18/76 anonim ***** válasza:
81%

Ilyen nincs.

Ha nem fejlődik, nincs szívműködése, akkor az missed ab, és nem is kell a procedúra, mivel orvosi oka van a terhesség megszakításának.

Ha fizetni kellett érte, akkor az terhességmegszakítás. Akkor pedig élt a terhesség. Ha nem volt orvosi indok a terhesség megszakítására, akkor nem is értem, hogy egy kívánt gyereket miért vetet el valaki...

Ez az egész egy katyvasz.

2021. nov. 15. 19:29
 19/76 anonim ***** válasza:
81%

Maga a műtét ugyanaz, de marhára nem mindegy sem jogi sem erkölcsi szempontból.

Ha egy élő terhességet kapartatsz ki, az művi abortusz, amiért fizetni kell meg családsegítőhöz menni előtte és lefutni a kötelező köröket.

Ha egy életképtelen terhességet szakíttatsz meg orvosi okból, az jogilag egész más, még ha maga a procedúra ugyanaz is.

2021. nov. 15. 19:30
 20/76 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy nem tudod? Mit mondott az orvos élő terhesség? Ez elég érdekes, hogy nem tudsz semmit. Hány éves vagy?
2021. nov. 15. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!