Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?
Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?
Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...
Ilyen nincs.
Ha nem fejlődik, nincs szívműködése, akkor az missed ab, és nem is kell a procedúra, mivel orvosi oka van a terhesség megszakításának.
Ha fizetni kellett érte, akkor az terhességmegszakítás. Akkor pedig élt a terhesség. Ha nem volt orvosi indok a terhesség megszakítására, akkor nem is értem, hogy egy kívánt gyereket miért vetet el valaki...
Ez az egész egy katyvasz.
Maga a műtét ugyanaz, de marhára nem mindegy sem jogi sem erkölcsi szempontból.
Ha egy élő terhességet kapartatsz ki, az művi abortusz, amiért fizetni kell meg családsegítőhöz menni előtte és lefutni a kötelező köröket.
Ha egy életképtelen terhességet szakíttatsz meg orvosi okból, az jogilag egész más, még ha maga a procedúra ugyanaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!