Abortusz után lehet pettingelni illetve orgazmusnak szabad lenni ha eláll a vérzés és már dolgozok stb?
Azt mondják hogy 4-6 (most melyik?) hétig nem szabad szexelni. De azt nem olvastam hogy maszturbálni szabad-e? Párom kinyalhat? Nem ujjazna meg meg nem lenne behatolás sem. Csak ha már kívánom a párom, nem tudom hogy bírom majd ki. Orgazmus okozna problémát? Illetve ha fel vagyok izgulva?
Kicsit szexuális lett a téma de szerintem inkább jobb ide rakni mint a másik témakörbe...
Amit az orvosod javasol. Normál esetben van utána konrtoll.
Ha ennyire ki vagy ehezve,legalább legközelebb védekezz.
A 4-6 hét elég erős túlzás, az a szülés utánra vonatkozik.
Első trimeszteri terhességmegszakítás után 2 hét, ha már nem vérzel és nincs bajod. De jó lenne, ha normálisan odafigyelnétek a védekezésre, mert 2 héttel műtét után bizony már simán lehet peteérésed, és nem egy olyan hülyét láttam már, aki az inter utáni 6 hetes kontrollra már megint terhes volt.
Szerintem azt kell csinálni amit mondanak! Én még nem hallottam soha orvostól hogy pettingtilalmat írt volna fel!
:)
Játsszatok sokat!
Élvezzetek nagyokat!
"A következő 2 hónapban biztos védekezni fogunk"
Nem 2 hónapig kell védekezni, hanem addig, míg nem akarsz gyereket.
2 hét után, ha nincs semmi bajod és már nem vérzel, behatolás is mehet.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy mi az az élethelyzet, mikor el kell vetetni a gyereket, de két hóbap múlva már jöhet?...
Ugyanis a "vetélés, missed ab"-ra van külön topik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!