Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A lyukas gumi miatt keletkezet...

A lyukas gumi miatt keletkezett terhesség megszakításában miért nem egyenjogú az erről hozható döntés?

Figyelt kérdés

Most ha a nő meg akarja tartani akkor lesz baba, de a férfinek nincs beleszólása.

Nem úgy kéne legyen, hogy ha akár egyik fél nemet mond(mindegy melyik), akkor abortusz, és csak akkor lesz gyerek ha mindkét fél igent mond.

Ha már annyira harcol mindenki az egyenjogúságért, ez egy elég korrekt ajánlat

2021. nov. 3. 10:38
 61/101 anonim ***** válasza:
63%

#59, rohadt unalmas ez a félelem-keltő magzatvédő-vergődés... fenn van a neten is a művi abortusz módszertani előírása, olvasd el...

[link]

"Ajánlás

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben biztonságosabbnak bizonyult, mint általános anaesthesiában. Kívánatos lenne e lehetőséget elérhetővé tenni főként az alacsonyabb gestatios korú megszakítások esetében (B szintű evidencia).

Fenti evidenciák fejlődő országok gyakorlati tapasztalatait összegzik. Magyarországon szinte kizárólag rövid intravénás narkózisban történik a terhesség megszakítás és ezen változtatni nem is kívánatos. A local anaesthesia iránt felmerülő igény valószínűleg alacsony is lenne a

páciensek körében. "

2021. nov. 13. 12:23
 62/101 anonim ***** válasza:
24%

#61, továbbra sem értem, miért nem evidencia a férfi elkötése, HA nem akar gyereket. Nem érzed, mennyire gáz, hogy cikkeket linkelsz, hogy a saját f*szságodat legalizáld?

Nem fog sikerülni.

2021. nov. 13. 12:28
 63/101 anonim ***** válasza:
67%
#60 "Az ő nézőpontja szerint a két dolog NINCS pariban." - pontosan így van. Kategórikusan visszautasítom és kikérem magamnak azt a manapság sajnos eléggé elterjedt női agyrémet, ami egy méhtartalmat egy megszületett ember elé helyez bármiféle módon.
2021. nov. 13. 12:32
 64/101 anonim ***** válasza:
18%

55 nem, nem altatnak abortusznál. Szedálnak. Van egy kis különbség. Elhiheted, ott voltam párnál.

Az meg nevetséges hogy sikítva véded a kis kukidat hogy hozzá ne nyúljanak orvosilag de a nőt szó nélkül kés alá küldenéd ha neked úgy kényelmes.

Ha a pais nem akar gyereket igen is hozzon áldozatot és szabdaltassa fel a farkincáját. Ha nem tesz meg kuss a neve, vagy védekezik normálisan vagy perkál a gyerekért és kiszáll a nők méhéből.

2021. nov. 13. 12:33
 65/101 anonim ***** válasza:
78%

#62 "hogy a saját f*szságodat legalizáld? Nem fog sikerülni." - kinél???:)))

"#61, továbbra sem értem, miért nem evidencia a férfi elkötése" - akkor gondolkodj egy kicsit... kinek van belőle haszna, és kinek kára???

2021. nov. 13. 12:37
 66/101 anonim ***** válasza:
0%
#61, te szerencsétlen, most pont azt írtad le, amit én is mondtam. 😂 Feladom.
2021. nov. 13. 12:37
 67/101 anonim ***** válasza:
67%

#64, én TÉNYLEG ott voltam párnál... még azt is meg tudom mondani, hogy mivel altattak... (brietal sodium, [link]

Fölösleges a magzatvédő rizsát kamukkal "hitelesebbé" lakkozni próbálni...

(azóta egyébként az etomidát jött divatba

[link]

2021. nov. 13. 12:42
 68/101 anonim ***** válasza:
18%
66 hagyd. 0 darab agysejtjével úgyse fogja felfogni. Ő a szent FÉRFI akinek a szerszámát aranyba kell foglalni, a való életben meg akkor volt nőhöz a legközelebb mikor az anyja terhes volt vele. De szerencsétlen anyja is megbánta már ezerszer nyilván hogy nem inkább kisszéket csinált helyette, nem hinném hogy van ember aki szeret egy ilyet.
2021. nov. 13. 12:42
 69/101 anonim ***** válasza:
18%
”Rövid intravénás narkózis", magyarul picit elkábítanak, de ettől függetlenül még tudatodnál vagy. Pont ilyet kaptam én is az operációmkor. Baromira mindent érzel és fáj is, csak kicsit tompít. Az " anesthesia" jelenti az altatást, ergo, ha tudnál szöveget értelmezni, most pont magadnak mondtál ellent. 😅
2021. nov. 13. 12:44
 70/101 anonim ***** válasza:
79%
#66, szerintem kérj meg valakit, hogy olvassa fel neked hangosan "Magyarországon szinte kizárólag rövid intravénás narkózisban történik a terhesség megszakítás és ezen változtatni nem is kívánatos." - hátha akkor nem akadályoz a dislexia a megértésben:)
2021. nov. 13. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!